SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMI ANIL MI ELENDİ 7 HAZİRAN

survivor-kim-elendi
ÜNLÜLERDEN ANIL MI ELENDİ?

Her hafta Pazar günleri oynanan Survivor All Star dokunulmazlık oyunu bu hafta da yine heyecan dolu anlara sahne oldu. 

Haftanın en önemli oyunu olan dokunulmazlık oyununu bu hafta Gönüllüler takımı kazandı ve bu sayede Ünlüler takımının sayısı dört kişiye düşecek.

Ünlüler bu hafta oyunu kaybederek ada konseyine gittiler. Ada konseyi öncesi takım içi bireysel dokunulmazlık oyunu oynadılar. kendi aralarında dokunulmazlık oyunu oynayan ünlüler takımından oyunu kazanan isim Doğukan oldu ve Doğukan'ın ismi konseyde yazılmadı.

Ünlüler Ada Konseyinde en çok Anıl ismi yazıldı.

SURVİVOR ANIL ELENDİ? 


Sizce Bu Hafta Kim Elenir?
Anıl'ın Karşısına Kim Çıkar?
Anıl Bu Hafta SMS de Kaçıncı Olur?

Tahminlerinizi Yorum Bölümünden Paylaşabilirsiniz...





7 Haziran Ünlüler takımı ada konseyinde yazılan isimler sonucunda Anıl çıktı ve elenmek üzere seçilen ilk isim oldu. Anıl'ın karşısına ünlüler takımında sms birincisi olan isim ve bireysel dokunulmazlığı kazanan Doğukan da bir isim söyleyecek eleme bu kişiler arasında gerçekleşecek. Ünlüler takımı sms sonuçları ise 10 Haziran Çarşamba günü açıklanacak ve elenen isim belli olacaktır.


ünlüler takımı eleme sonuçları, ünlülerden kim elendi, ünlüler takımı anıl mı elendi, 7 haziran ünlülerde kim elendi, 7 haziran ünlüler elenen kim, anıl mı elendi, konseyde en çok kimin ismi yazıldı, ünlüler takımı ada konseyi sonuçları, 7 haziran ünlüler sms sonuçları, 7 haziran anıl mı elendi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder