Sen Benimsin Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Fox TV Sen Benimsin Dizisi

Bu yaz ekranlara renkli ve yeni diziler damgasını vuracak sıcak yaz aylarında televizyon karşısında dizi izlenir mi bilinmez ama bu yeni dizilerin izleyiciden beklentileri büyük. Hemen hemen her televizyon kanalının bir veya daha fazla dizisi bu yaz ekranlarda olacak zaten yazın dizi izlemeyi sevmeyen seyirci hangisini izleyecek merak konusu olurken doğrudan akıllara gelen bir diğer düşünce ise bu dizilerin çoğunun veya bazılarının yayından kaldırılacağı yada erken final yapıp ekranlara veda edeceği. Sen Benimsin adlı dizi yakında Fox Tv ekranlarında başlayacak ve başarısı şimdiden merak konusu oldu.

Geçtiğimiz sezonda o kadar çok dizi ekranlarda yerini almıştı kış aylarından olmamıza rağmen hiç izlenilmeyen yada umdukları izlenme oranlarını bulamayan diziler vardı. Çünkü ekranda aşırı derecede fazla dizi başlamıştı buda doğal olarak seçme imkanının çoğalması demekti.İzleyenler aynı anda bütün dizileri izleyemeyeceği için televizyon başında iken her kanalda bir dizi olması onları dizlerden uzak tuttu. Ve geçtiğimiz sezon çoğu dizi hüsrana uğradı. 2015 yaz sezonu dizileri nasıl bir başarı gösterecek merakla beliyoruz.

Fox Tv'nin renkli dizilerinden biri olan Sen Benimsin dizisi yakında yani bu yaz aylarında ekran başındakileri güldürmeye ve eğlendirmeye geliyor. Son zamanlarda bu tarz romantik-komedi tarzında ki diziler büyük ilgi görüyor İnadına Aşk dizisi de bu türde bir dizi olup 2015 yaz sezonunda başlayacak olan diziler arasında yerini almaya hazır. Sen Benimsin dizisinde ki Nağme karakterini canlandıran Rüveyda Öksüz şimdiden merak ediliyor. Sen Benimsin dizisi Nağme kimdir gibi sorular akıllara takılmış durumda.

Sen Benimsin Dizisi Oyuncuları 

Ekranların bu yaz başlayacak olan yeni dizilerinden bir tanesi de Sen Benimsin adlı dizi olacak. Ünlü ve sevilen sanatçı Gökhan Keser dizide baş rol alacak ve ona eşlik edecek olan isim ise Rüveyda Öksüz olacak. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda bulunan isimler ise ;

  • Dila Danışman,
  • Musa Çiçek,
  • Burak Sergen,
  • Seda Akman,
  • Ruhi Sarı,
  • Güven Hokna,
  • Umay Anadolu Kaboğlu,
  • Beste Yelken,
  • Gizem Denizci,
  • Birsen Dürüllü, 
  • Mesut Özkeçeci


Sen Benimsin Dizisi

Zengin bir ailenin çocuğu olan Ejder askerden geldikten sonra ailenin tamamen varisi olacak ilan edilir ve aile şirketi olan şirketin başına geçer. Ejder işi gereği bir gün İstanbul'a gider. Burada tamamen tesadüf bir şekilde Nağme ile tanışır. Ejder anında aşık olur ve evlenme kararı alır. Ailesine hiç bir şekilde haber vermeden Nağme ile evlenir. Ejder zengin olduğunu eşi Nağme'den saklamıştır ve onu alıp ailesinin yanına yani Bursa'ya döndüğünde her şey ortaya çıkar. Ejder'in ailesi ani bir kararla evlenip evine gelin olarak getirilen bu kızdan pekte hoşlanmazlar.






dizi,sen benimsin,sen benimsin dizi oyuncuları,sen benimsin dizisi nağme kimdir,nağme kimdir,sen benimsin dizisi konusu,sen benimsin dizisi oyuncu kadrosu,sen benimsin dizisi ne zaman başlıyor,sen benimsin dizi oyuncuları,sen benimsin nağme gerçek adı nedir,sen benimsin dizisinde ki nağme kimdir,sen benimsin dizisi fox tv

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder