Nusrat Çanakkale Geçilmez Oyunu - Asrın Harbi Çanakkale Mobil Savaş Oyunu

Asrın Harbi Çanakkale Mobil Savaş Oyunu
Günlük hayatımıza giren teknoloji ile artık gün içerisinde vaktimizin çoğunu cep telefonlarında geçirir olduk. Alışverişten sosyal bağlantılara müzik dinlemeden oyun oynamaya her işimizi cep telefonundan halleder olduk. Giderek yaygınlaşan mobil uygulamaların yanı sıra oyunlarda büyük ilgi görüyor. Son olarak Türklerin yapmış olduğu Nusrat Oyunu en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan oyun büyük ilgi görüyor.

Nusrat - Asrın Harbi Oyunu Hakkında
Dünya tarihinde bir dönüm noktası olan Çanakkale Savaşının 100. yılı anısına Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 boyutlu bir mobil savaş oyunu geliştirerek tüm türk halkına sundu. Oyunda Çanakkale Savaşının deniz,kara ve hava olarak oynanan bölümlerinde savaşın içinde kendinizi bulacaksınız. Tamamen türkçe seslendirilmiş olan oyunun bütün menüleri ve seslendirmeleri türkçe olarak yapılmış.

Nusrat Oyunu Tüm Kullanıcılara Ücretsiz
Oyunu tüm kullanıcılar ücretsiz olarak Andorid, IOS ve Windows phone platformlarından sağlanarak ücretsiz bir şekilde oynanabiliyor. 6 bölüm olarak tasarlanan oyunda kendinizi hem kara svaşları hem deniz savaşları hemde hava savaşlarının içinde bulacaksınız.

Nusrat Oyunu Bölümleri 

1. Bölüm - Nusrat Mayın Gemisi ile Mayın Döşeme:Karanlık sularda düşman projektörleri arasında denize 26 mayını bırakma görevi olan askerlerimizle birlikte düşmana yakalanmadan mayınları sulara gömün. Nusrat mayın gemisinin kontrolünü sağlayarak belirlenen bölgelere mayınları bırakın. Düşmanı yok etmek için acele edin ve sakın projektörlerine yakalanmayın.

2. Bölüm - 18 Mart Boğaz Harbi: 
Çanakkale Boğazını geçmeye çalışan düşman gemilerini toplarla vurarak sulara gömün. İyi hedef almanız gerekir çünkü topunuz az olacak. Düşmanlara Çanakkale Boğazının geçilmeyeceğini gösterin ve birer birer gemilerini sulara gömün.

3. Bölüm - Kara Muharebeleri :
Düşman birlikleri Gelibolu'ya çıkarma yapmaktadır. Kara savaşlarında büyük mücadele gerçekleşir. Düşmanlar 6 farklı koydan Gelibolu'ya doğru saldırıya geçmiştir size düşen bu düşmanları püskirtmek.

4. Bölüm - Tekke Koyu Çıkarması : 
Vatan toprağına kalabalık bir şekilde saldıran düşman Seddülbahir’e çıkarma yapmak ve topraklarımıza bayraklarını dikmek ister. Elinizde sınırlı sayıda mermi ve bir tüfek ile tabanca var. Düşmanların karşısına çıkarak onları durdurun. Merminiz biter ise süngünüzü kullanın.

5. Bölüm - Arıburnu (Anzac) Koyu Çıkarması : 
Elinizdeki mühimmat ile düşmanları vatan toprağından kovmaya başlayın şehit düşmemek için kazılan siperleri kullanın.

6. Bölüm - Conk Bayırı :
Burada size düşen görev ise düşman sığınaklarına sızmak ve onların mühimmatını ele geçirerek onlara karşı kullanmaktır.

Nusrat Oyunundan Görüntüler







guncel,nusrat oyunu,asrın harbi,çanakkale oyunu,ilk türk mobil savaş oyunu,çanakkale geçilmez oyunu,nusrat oyunu hakkında,nusret oyunu,türk yapımı oyun,türk yapımı mobil oyun,türklerin cep telefonu oyunu,mobil savaş oyunu,çanakkale oyunu mobil,türk yapımı çanakkale oyunu,nusrat oyunu nasıl oynanır,nusrat oyunu bölümleri,nusrat oyunu nasıl geçilir,nusrat oyunu bölüm geçme, nusrat oyunu oynanışı,çanakkale oyunu bölümleri geçme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder