Kiralık Aşk Ömer - Barış Arduç Kimdir?

Star TV'nin iddialı dizisi Kiralık Aşk çok yakında izleyicilerle buluşacak. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Barış Arduç dizide zengin bir iş adamı olan Ömer'i canlandırıyor. Yakışıklı oyuncuya Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen gibi sevilen oyuncular eşlik ediyor.

Büyük merakla beklenen dizinin 19 Haziran'dan itibaren cuma akşamları ekrana gelmesi bekleniyor.

Kiralık Aşk Ömer Kimdir?


Kiralık Aşk dizisindeki Ömer karakterini yakışıklı oyuncu Barış Arduç canlandırıyor. Ömer ailesinin kendisi için yaptığı evlilik planlarından habersiz işine devam etmektedir. Ömer yeni asistanı Defne'nin ailesi tarafından görevlendirildiğinden habersizdir. Defne'nin görevi Ömer'i kendine aşık etmektir.

Kiralık Aşk Barış Arduç Kimdir?


Yakışıklı oyuncu Barış Arduç, 9 Ekim 1987'de dünyaya geldi. Oyunculuğa Küçük Hanımefendi dizisi ile başlayan genç oyuncu sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyunculuğunu Benim İçin Üzülme ve Bugünün Saraylısı dizilerinde de sergileyince film teklifleri almaya başladı. Barış Arduç geçtiğimiz yıl Deliha ve Sadece Sen gibi sinema filmlerinde rol aldı. Kiralık Aşk dizisinin başrolünde yer alan genç oyuncu başarılı iş adamı Ömer'i canlandırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder