Kalbim Egede Kaldı Zeliş - Oya Unustası Kimdir?

Genç oyuncu Oya Unustası Kalbim Ege'de Kaldı dizisi ile ekranlara geri dönüyor. Güzel oyuncu başrolde yer alırken kendisine yakışıklı oyuncu Alper Saldıran eşlik ediyor. Dizinin kadrosunda Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ ve Şebnem Doğruer gibi usta oyuncular da rol alıyor. Ekranların yeni yüzlerinden olan Oya Unustası'nın yeni dizisi olan Kalbim Ege'de Kaldı'da nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Kalbim Ege'de Kaldı Zeliş Kimdir?


Oya Unustası ailesinin zoru ile Mustafa ile evlenmek zorunda kalan Zeliş karakterini canlandırıyor. Mustafa'yı tipsiz ve gıcık bulan Zeliş başlarda karşı çıktığı evliliği kağıt üstüne olması şartı ile kabul eder. Mustafa ile sürekli didişen Zeliş zamanla yumuşar ve değişir. Mustafa'ya daha ılımlı yaklaşmaya başlayan Zeliş duygularına engel olmaz. Zoraki başlayan evlilik gerçek aşka doğru ilerler.

Kalbim Ege'de Kaldı Oya Unustası Kimdir?


Güzel oyuncu Oya Unustası, 1 Ocak 1988'de İstanbul'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Flüt Bölümü'nde eğitim gören Oya Unustası müzikle başlayan sanat kariyerini oyunculukla devam ettirmektedir. İlk olarak Kaybedenler Kulübü isimli sinema filminde rol adı. Daha sonra ise İzmir Çetesi, Beyaz Karanfil ve Sevdaluk isimli dizilerde rol adlı. Sevdaluk dizisinde sergilediği başarılı performansla büyük beğeni topladı. Kalbim Ege'de Kaldı dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen genç oyuncu Zeliş karakterini canlandırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder