İnadına Aşk Ezgi - Cevahir Turan Kimdir?

Fox TV'nin yeni dizisi İnadına Aşk çok yakında başlıyor. Dizinin başrollerinde güzel oyuncu Açelya Topaloğlu ve yakışıklı oyuncu Can Yaman rol alıyor. Dizide ayrıca Yeşim Dalgıçer, İlay Erkök, Eren Vurdum, Cem Belevi ve Nilay Duru gibi pek çok genç oyuncu rol alıyor. Dizinin dikkat çeken genç oyuncularından biri de  Cevahir Turan olarak öne çıkıyor. Genç oyuncu Cevahir Turan İnadına Aşk dizisinde mesleğine aşık bir doktor olan Ezgi karakterini canlandırıyor.

İnadına Aşk Ezgi Kimdir? Gerçek Adı Ne?


İnadına Aşk dizisindeki doktor Ezgi karakterini güzel oyuncu Cevahir Turan canlandırıyor. Genç ve başarılı bir doktor olan Ezgi kendini mesleğine adamıştır. Süslü püslü kadınları kokoş bulur ve bu tür kadınlardan hiç hoşlanmaz. Kızların bir araya toplanıp dedikodu yapması da Ezgi'nin nefret ettiği şeylerdendir. Ezgi'nin tahammül edemediği şeylerin başında ise çapkın erkekler geliyor. Ezgi'nin istemediği ot burnunun uçunda biter ve paparazileri peşinden koşturan ünlü playboy Deniz Aslan'la karşılaşır. Ezgi, Deniz'e büyük bir ders vererek her kuşun etinin yenmeyeceğini gösterecektir.

İnadına Aşk Cevahir Turan Kimdir? Kaç Yaşında?


Güzel oyuncu Cevahir Turan, 5 Haziran 1988'de İstanbul'da dünyaya geldi. Uzun süre Hollanda'da yaşadı. Üniversite eğitimini Hollanda'da tamamlayan güzel oyuncu ekonomi bölümünden mezun oldu. Üniversiteyi bitirdikten sonra Türkiye'ye yerleşerek İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümü'nden mezun oldu. Dört dil bilen genç oyuncu resimle de ilgileniyor. Geçtiğimiz sene TRT'de yayınlanan Kızılelma dizisinde rol alan Cevahir Turan sergilediği başarılı performansla beğeni toplamıştı. İnadına Aşk dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen güzel oyuncu Ezgi karakterini canlandıracak.

Cevahir Turan Fotoğrafları / Resimleri

Güzel oyuncu resmi instagram hesabı olan @cevahirturan'dan bolca fotoğraf paylaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder