İnadına Aşk Defne - Açelya Topaloğlu Kimdir?

Güzel oyuncu Açelya Topaloğlu Fox TV'nin yeni dizisi İnadına Aşk ile yeniden ekranlarda. Güzel oyuncu son olarak Kaçak Gelinler dizisinde Almilla karakterini canlandırmıştı. Almilla karakteri ile gönülleri fetheden Açelya Topaloğlu yeni dizisi İnadına Aşk'ta yakışıklı oyuncu Can Yaman'la birlikte başrolde yer alıyor. İkiliye eşlik edecek diğer oyuncular ise Yeşim Dalgıçer, İlay Erkök ve Eren Vurdum olacak. Romantik komedi tarzındaki İnadına Aşk dizisi çok yakında Fox TV'de izleyicilerle buluşacak.

İnadına Aşk Defne Kimdir? Gerçek Adı Ne?


İnadına Aşk dizisindeki Defne karakterini güzel oyuncu Açelya Topaloğlu canlandırıyor. Genç ve güzel bir kız olan Defne, Yalın'a aşıktır. Defne, Yalın'ı dış görünüş olarak kusursuz ve çok yakışıklı bulmaktadır. Ama karakter olarak kaba bulur ve sürekli Yalın'ın bu özelliği üzerinde dırdır eder. Yalın ise Defne'nin kendisine aşık olduğunu bildiği için dırdırına pek aldırış etmez. Hatta bu durum hoşuna bile gider.

Açelya Topaloğlu Kimdir? (Biyografisi)


İzmir Karşıyakalı olan Açelya Topaloğlu, 19 Kasım 1986 dünyaya eldi. 28 yaşında olan güzel oyuncu özel bir sanat merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Arka Sokaklar dizisi ile başlayan Topaloğlu daha sonra Aşk Yakar ve Eve Düşen Yıldırım gibi dizilerde rol aldı. Son olarak Kaçak Gelinler dizisinde rol alan güzel oyuncu burada canlandırdığı Almilla karakteri ile büyük başarı sağladı. Başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile izleyicilerin gönlünde taht kuran oyuncu geniş bir hayran kitlesi edindi. Kaçak Gelinler dizisinde birlikte rol aldığı  Selin Şekerci ve Deniz Baysal'la birlikte müthiş bir uyum sağlayarak Kaçak Gelinler olarak anılmaya başladılar. İnadına Aşk dizisi ile yeniden izleyici karşısına çıkan Açelya Topaloğlu, Defne karakteri ile Fox TV ekranlarında olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder