Günebakan Dizisi Nerede Çekiliyor?

Bu sezonun iddialı dizilerinden biri olan Günebakan çok yakında ATV'de ekrana gelecek. Oyuncu kadrosunda Tarık Pabuçcuoğlu, Ceren Soylu ve Asuman Dabak gibi deneyimli isimler yer alıyor. Dizide ayrıca Sümeyra Koç, İsmail Ege Şaşmaz ve Çağlar Sayın gibi genç oyuncular rol alıyor. Yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz dizide Rüzgar karakterini canlandırıyor. Rüzgar kız kardeşini korumak için istemediği bir evliliğe razı olmuştur. Ama eski aşkı Günce kasabaya dönünce bütün planlar alt üst olur.

Dizinin konusu kısaca şöyle: Kasabanın önde gelen aileleri aralarında yaptıkları anlaşma ile çocuklarını evlendirmeye karar verir. Kızı Rüya'yı belediye başkanının oğlu Fettah'a vermeye çalışan Reşat'a oğlu Rüzgar engel olur. Kardeşinin istemediği bir evliliğe zorlamasına gönlü razı olmayan Rüzgar belediye başkanının kızı Esra ile evlenmeyi kabul eder. Rüzgar bu kararı verdikten sonra 10 yıldır görmediği eski aşkı kasabaya geri döner.

GÜNEBAKAN 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Günebakan Dizisi Nerede Çekiliyor?


Günebakan dizisinin çekimleri Tekirdağ'ın Şarköy ilçesine bağlı Eriklice isimli şirin kasabasında yapılıyor. Dizinin oyuncuları muhteşem doğası ve samimi insanları ile dikkat çeken kasabaya kısa sürede uyum sağladı.

Bir çok dizi ilk bölümlerini İstanbul dışında yapıp daha sonra çekimlere İstanbul'da devam ediyor. Günebakan dizisinin bu konudaki politikası şu an için bilinmiyor. Bu sezon bir çok dizi ilk bölümlerini İzmir ve çevresinde çektikten sonra İstanbul'un yolunu tutmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder