Elidor Miss Turkey 2015 Birincisi Ecem Çırpan Kimdir?

Her yıl yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasının bu seneki birincisi Bursa'dan katılan Ecem Çırpan oldu. Henüz 18 yaşında olan güzel yarışmacı bütün rakiplerini geride bırakarak 1. olmayı başardı. Miss Turkey birincisi olan Ecem Çırpan ülkemizi Miss Word'de temsil etmeye hak kazandı.

Ecem Çırpan Kimidir?


Elidor Miss Turkey 2015 birincisi seçilen Ecem Çırpan, 1997'de Bursa'da dünyaya geldi. Kültür 2000 Koleji'nden mezun olan Ecem üniversiteye hazırlanıyor. Sportmen bir kişiliğe sahip olan Ecem profesyonel olarak voleybolla ilgileniyor. Daha 18 yaşında olan Ecem Çırpan Miss Turkey 2015'de birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Ecem Çırpan Fotoğrafları / Resimleri


Ecem Çırpan Miss Turkey'de birinci olduktan sonra sevincini isntagram'daki takipçileri ile paylaşarak destek olanlara teşekkür ett.

İşte Ecem Çırpan'ın instagram'dan paylaştığı o mesaj: 

"Butun destekcilerime cok tesekkur ederim! Dün gece yasadigim sey, elidor miss turkey 1.si olmak benim icin cok buyuk bir gururdu. Beni destekleyen herkese tesekkurler! 20 gundur arkamizda duran, bizi bizden cok dusunen tum ekibe, bu muthis organizasyonu yapan arkasinda duran herkese sonsuz tesekkurler... Canim arkadasim Asena Toprak Miss turkey bana cok sey katti evet ve bunlarin icinden en guzel sey seni bana katti. Herseyiyle olaganustu bir geceydi... Emegi gecen herkese tesekkurler "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder