Aşk Zamanı Dizisi Oyuncuları ve Konusu - ATV

ATV'nin romantik komedi tarzındaki yeni dizisi Aşk Zaman'ı çok yakında başlıyor. Dizinin başrollerin ünlü türkücü Yavuz Bingöl ile Deniz Uğur yer alıyor. Yavuz Bingöl, Fox TV'nin sevilen dizisi Karagül'de rol alıyordu. Canlandırdığı karakterin ölmesiyle diziden ayrılmıştı. Deniz Uğur ise en son Kanal D'de yayınlanan ve beklenen ilgiyi görmeyince kısa sürede yayından kaldırılan Kara Kutu dizisinde rol almıştı. Deniz Uğur belediye başkanını canlandırırken Yavuz Bingöl ise eski bir mafya babasını canlandıracak. Dizide ayrıca Burcu Binici ve Ali Ersan Duru gibi genç oyuncular da rol alıyor.

Aşk Zamanı Dizisi Oyuncu Kadrosu


Yavuz Bingöl - Orhan
Deniz Uğur - Reyhan
Ali Ersan Duru - Fikret
Burcu Binici - Sema
Nihan Balyalı - Eda
Müge Bayramoğlu - Derya
Büşra Ayaydın - Azra
Sarven Çankar - Levent
Rüya Gönderen - Ceyda

Aşk Zamanı Dizisinin Konusu - Hikayesi


Orhan yeraltı dünyasının hatırı sayılır kabadayılarından biridir. Çevresine korku salan bir mafya babası olan Orhan aynı zamanda evli ve kızları vardır. Orhan'ın karısı Güliz tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanır. Ölüm döşeğinde olan Güliz kocasının mafya ilerini bırakıp kızlarıyla birlikte sakin bir hayat sürmesini ister. Karısının son arzusunu kabul eden Orhan bütün pis işlerini bırakır. Yeraltı dünyasını toplayan Orhan bu kararı herkese duyurur. Diğer mafya babaları Orhan'ın İstanbul'u terk etmesini ve bir daha geri dönmemesini ister.  Tüm şartları kabul eden Orhan kızlarını da yanına alarak İstanbul'dan ayrılır. Küçük bir sahil kasabasına yerleşen Orhan yeni hayatına alışmaya çalışır. Eski bir mafya babasının kasabalarına geldiğini öğrenen belediye başkanı Reyhan bu durumdan son derece rahatsızdır. Çünkü Orhan'ın kasabadaki huzur ortamını bozacağından endişe eder.

Aşk Zamanı Dizisi Hangi Kanalda? Ne Zaman Başlıyor?


ATV'nin yeni dizisi perşembe günleri ekrana geliyor.

Aşk Zamanı Nerede Çekiliyor?


Yavuz Bingöl ile Deniz Uğur'un başrolde yer aldığı Aşk Zamanı dizisinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Şirin bir kasabada geçen hikaye için Muğla'nın en güzel yerlerinden biri olan Köyceğiz kasabası seçildi. Muhteşem doğası ile dikkat çeken Köyceğiz tatilcilerin gözde mekanlarında birisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder