Kırgın Çiçekler Feride - İpek Karapınar Kimdir?

ATV'nin yeni dizisi Kırgın Çiçekler çok yakında ekranlarda olacak. Başrollerini Özgür Çevik ve İpek Karapınar'ın paylaştığı dizide ayrıca genç oyuncular Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker rol alıyor. Güzel oyuncu İpek Karapınar Kırgın Çiçekler dizisinde Koşuyolu Kız Yetiştirme Yurdu'nda müdür yardımcılığı yapan Feride karakterini canlandırıyor. Feride zengin bir ailenin kızı olmasına rağmen kendini yetiştirme yurdunda hayat mücadelesi veren kızlara adamıştır.

Kırgın Çiçekler Feride Kimdir? Feride'nin Gerçek Adı Ne?


Kırgın Çiçekleri dizisindeki Feride karakterini güzel oyuncu İpek Karapınar canlandırıyor. Koşuyolu Kız Yetiştirme Yurdu'nun müdür yardımcısı olan Feride zengin bir ailenin kızıdır. Baba parasıyla gezip eğlenmek varken Feride kendini yetiştirme yurdunda yaşayan kızlara adamıştır. Ailesi olmayan kızlara abla şefkati ile yaklaşan Feride'nin en büyük amacı hayattan umudunu kesen kızlara umut aşılamaktır. Feride'nin birinci önceliği yetiştirme yurdundaki kızlardır.

İpek Karapınar Kimdir?


Güzel oyuncu İpek Karapınar 1 Ocak 1984'de İstanbul'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümü'nden mezun olan güzel oyuncu ilk olarak 2006'da yayınlanan Hatırla Sevgili dizisinde rol aldı. Daha sonra rol aldığı Köprü, Kurtlar Vadisi Pusu, Doludizgin Yıllar, Talih Kuşu, Küçük Sırlar, Zehirli Sarmaşık, Ustura Kemal ve Adını Kalbime Yazdım gibi dizilerdeki başarılı performansı ile göz doldurdu. Son olarak Kanal D'de yayınlanan Hayat Yolunda dizisinde rol aldı. Kırgın Çiçekler dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen güzel oyuncu Feride karakterini canlandırıyor.

Kırgın Çiçekler dizisi çok yakında ATV'de izleyicilerle buluşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder