Her Yerde Sen 4.bölüm özet. Demir Opereyşın Çita planını öğrenecek mi

Demir Alara ile beraber Yıldırım beyle görüşmeye gittiğinde arşiv odasından gelen sesler üzerine kapı açılır. İçeriden Selin, Ayda ve Merve yere düşer. Ellerindeki zarfın şirket sırrı olduğunu düşünen Yıldırım beyden kızları oraya gelen Burak kurtarmaya çalışır. Demir idareyi ele alıp kızları Burak'la yollar. Zarfı çaktırmadan değiştirir ve işin kendilerinde kalmasını sağlar.

Şirkete geldiğinde Selin fedakarlık yapıp istifa etmek ister. Demir diğerlerini de çağırır ve kızların zarfın içindekilerden haberi olmadığını anlar. Zarfı onlara Burak vermiştir ve adam çoktan çıkmıştır. Burak ise bir şekilde Yıldırım beyin odasına ulaşıp zarfı arar ama bulamaz. Demir ertesi sabah Burak'a göz dağı verip rest çeker. Burak hışımla odadan çıkar ama ihaleyi almasını sağlayan kadının tehdidi yüzünden alttan almak ve Demir'den özür dilemek zorunda kalır. Demir özrü kabul eder.

Demir ve Selin evde bir odanın dekorasyonu ve yemek yapma konularında Selin ile aynı zeminde olamazlar. Leyla ve Firuze kardeşler ikilinin mumlar eşliğinde romantik akşam yemeği yemesi için ellerinden geleni yapar. Kıza kırmızı bir elbise alıp Demir'in ilgisini uyandırır. Ardından para verip birine evin tüm elektriklerini kestirir.  Demir bütün gece Selin'e Burak'a o kadar gözü kapalı güvenmemesini öğütleyip zarfı açmasını sağlamaya çalışır ama Selin zarfa bakmaz.

İbo ve Ayda kedi pansiyonu işinde sona yaklaşırlar. Happy Pay da Uzay tatile gittiği için işler karışır. Ayda tek başına idare edemeyince Azmiye boş vakitlerinde yardım etme görevini üstlenir. Bora ve Merve ise ilişkilerine en başından başlamaya karar verirler. Daha çıkmaya bile başlamadıkları seviyedir bu. Bora Merve ile sinemaya gidebilmek için kızın kalple ilgili sorunu olduğu yalanını söyler. Bu yalan Merve'yi o kadar rahatsız eder ki panik atak geçirir.

Yıldırım bey oteli için bahçe peyzajı da yapmalarnı da isteyince Demir; Merve'nin Vedat ile bu konuyu görüşmeye seraya gitmesini ister. Kızlar Merve'nin sağlık sorunu olduğunu düşünüp onun yerine Demir'e söylemeden Selin gider. Vedat Merve olduğunu sandığı Selin'e ilgi duyar. Yıldırım beyin kızı yetimhane projesi için sert bir brif verir. Çalışanları en başta da Selin'i sinir eder.

Operasyon Çita olayına geri dönmek isteyen ekibi Selin şirketi batırmamaları; kendilerini işe verip Demir'in güvenini kazanmaları için uyarır. Kendi çirkef müşterilerini yaratıp Demir'i bezdirme planları yaparlar. Bu iş için Burak kendisinin başına bela olan mafya kadını düşünüp mesaj atar. İbrahim'le Happy Pay'a gelen Demir Opereyşın Çita olayını duyup bunun ne olduğunu sorar.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder