Benim Tatlı Yalanım 4.bölüm özet. Okulda anne kız dansı var

Suna vedalaştığı evden çıkarken babasını orada görünce şaşırır. Nejat durumu kurtarmak için Suna'nın Kayra'nın bakıcısı olduğunu söyler. Buna rağmen Şevket baba kızına kızar ve eve götürür. Kızının hayalleri olduğunu okul okuduğunu, bir sürü dil öğrendiğini buna rağmen bakıcılık yapmasının uygun olmadığını düşünmektedir.

Nejat bir kaç defa baba ile konuşur. Suna; babasına rest çekip ezerek yine de Kayra'ya döner ve işine devam eder. Bu arada kardeşinin muhallebici hayallerinin çöpe gitmesini istemeyen Saniye; Suna'yı da alıp muhallebici dükkanına gider. İki kardeş emlakçıdan babalarının onu azarladığını ve sert bir dille onlara dükkanı kiralamaması için uyardığını öğrenir.

Hande taktik değiştirip Aylin ile arkadaş olmaya çalışır. Suna'yı arar. Suna Nejat'ın da kesin talimatı ile işi olduğunu bahane edip Hande'yi sallar. Hande şirkette Serkan yerine kahvehaneye gider. Serkan sözleşmeyi oranın sahibiymiş gibi imzalayıp kapora bile alır. Şevket baba sonrasında Rafet'ten kaporayı iade etmesini ister. Suna Hande'yi kahvede görünce panik yapıp yanına gider. Onu oradan uzaklaştırmak için konuşma talebine "Tamam" der.

Hande Suna'yı Aylin konusunda sıkıştırır. Suna ters davranıp kalkar. Kızgınlıkla ağzından turizm okuduğunu kaçırır. Hande sosyal medyaya ikilinin beraber çekilmiş resmini koyunca Nejat hemen oraya gider. Suna'yı oradan alır ve kıza çok kızar. Bahanesini dinlemez bile. Bu sefer Suna çok kızıp Nejat'a Aylin'in onu terk etmesiyle ilgili bir şey söyler. Nejat çok bozulur. Suna gider. Hande ve Serkan arkadaşlarını o gece çok kötü oluşuna çok üzülür.

Hande bu kez Serkan'dan duyduğu kadarıyla Aylin ve Nejat'ın aynı okulda okuduğunu öğrenip okula gider. Yıllığı postayla şirkete ister. Burcu gelen yıllığı almaya çalışır ama alamaz. Bu kez Hande'yi göz hapsinde tutar. Allahtan yıllıkta Aylin'in 1 kare fotoğrafı bile yoktur ama Hande incelemeye devam eder.

Okulda anne kız dansı vardır. Saniye Hayri'ye kumaş seçmesinde yardım eder. İkilinin elbiselerini diker. Suna ve Kayra çok güzel giyinir. Beraberce dans ederler. Burcu Hande'nin yıllığı okuyup çıktığını görünce açık olan sayfaya bakar. Yazılana göre Aylin ensesine "N" harfinden döğme yaptırmışmış. Neyse ki Burcu Hande'den önce okula ulaşıp Suna'yı uyardığı için Hande bakmadan; kadının ensesine harfi çizmeyi başarırlar.

Nejat okuldan geldikten sonra Suna'ya özür mahiyetinde Aylin'in kendisini ve kızını parkta salıncak sallarken bir notla nasıl terk ettiğini anlatır. Suna etkilenip taksiye bindiğinde tam da Burcu'nun bütün bölüm söylediği gibi kafasında aşık olduğunda duyduğu o şarkı çalmaya başlar. Suna gülümser. Diğer taraftan Serkan kahvenin mekan fotoğraflarında fark ettiği bir şeye bakmak için mekana gider. Şevket babanın çocuklarıyla çekilmiş resmini kahvenin duvarında görür ve adamdan küçük kızının adının "Suna" olduğunu öğrenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder