Afili Aşk 4.bölüm özet. Kerem ve Ayşe ihanetle suçlanıyor

Kerem ve Volkan havuz partisine gitmiş; Muhsin beye yakalanmışlardı. Tam sağlam bir fırça yiyecekken kayın pederinin evden Kerem'in arkasından gittiğini gören Ayşe'nin yetişip yalan söylemesi ile kurtulurlar.

Muhsin beylerin evini hamam böcekleri basar. İlaçlama yaparlar ama bu yüzden 24 saat eve giremeyeceklerdir. Ertesi gün böceklenmenin sebebinin Hülya'nın Samet'e yedirdiği şekerli karışım olduğu ortaya çıkar

Kerem Ayşe'yi okula götürmek zorunda kalır. Müzik yüzünden ve gece yatakta kim yatacak diye atışırlar. Ayşe'nin istediği bölüme yatay geçiş olmadığı için sınavlara hazırlanmaya karar verir.

Ayşe'nin annesi yeni evlileri el öpmeye yemeğe çağırır. Otelde kalacaklarını duyan aile onların orada kalması konusunda ısrar eder. Kerem Volkan'ın yardımıyla evden kaçarken mahallede doğurmak üzere olan bir kadına rastlarlar. Kadını ebeye götürürler ama yardım da etmek zorunda kalırlar. Öte yandan hamile kadının kocası işten izin alıp eve dönerken Ayşe'nin abilerini arar. Böylece Kerem'in olmadığı ortaya çıkar. İşe gitmesi gerektiği yalanını söyler. Neyse ki kadını kurtarırlar. Hatta mahallenin kahramanı ilan edilip isimleri doğan bebeğe konur.

Muhsin bey Ayşe'ye şirkette iş verir. Ertesi gün bir müşteriyle Ayşe'nin ismiyle atışma sosyal medyaya yansır. İlk başta suçlu Ayşe gibi görünür ama Kerem araştırdığında savunma duvarının bir süre için indirildiğini ve o sırada bir siber saldırı yaptığını anlar. Ceyda bilgisayarcı çocuğu suçlar. Muhsin baba Ayşe'yi yardımcısı yapar.

Hülya ise kendi bebek yapma planlarına bir de Ayşe ve Kerem'in çocuk yapmalarını engellemeyi katar. Bu yüzden Kerem'e şap yedirmeyi kafaya koyar. Yanlışlıkla içeceği Volkan içer. Volkan bu yüzden yatakta bir şey yapamaz.

Muhsin bey iki abiyi annelerinin sağlığı ile ilgili konuşmak için çağırır ama Erkut iş için çağırdı zanneder. Gonca Samet'e cvsini verip şirkette çalışmak istediğini söyleyip arada kur yapar. Sabri Ayşe'yi unutmak için anne babasından memleketten kız bulmalarını ister.

Ceyda Yelda hanımı Ayşe ile iyi geçinip açık aramaya ikna eder. Diğer taraftan da Berk ile buluşup plan yapmak için ikna eder. Berk kız istemese de onunla bir cafede buluşur. Berk Ayşe'yi Ceyda konusunda uyarır. Akşam eve geldiğinde televizyonda önce Kerem'in aldatma arkasından Ayşe'nin aldatma haberi çıkar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder