Benim Tatlı Yalanım 7.bölüm özet. Suna'nın annesi ortaya mı çıkıyor

Suna söylediği şarkının ardından hissettiği duyguları fark edip aniden çıkıp gider. Rafet dergiyi babası görmeden almak için kahveye gider; orada Saniye ile karşılaşır. İki kardeş babalarının polislerle karakola gittiğini öğrenirler. Karakolda anneleriyle karşılaşırlar ama tabi ki tanımazlar

Rafet şöför olarak şirkete gelir ve Hande'den şartlarını öğrenir. Hande ve Serkan'ın eski sevgilisi dergi editörü Melis arkadaşmış; karşılaşıp sohbet ederler.

Suna Nejat'tan uzak durmaya çalışırken birbirinden garip durumlara düşer. Arkadaşı Burcu ile buluşup durumu anlatır. Burcu ona zaten en baştaki kuralları hatırlatır. Hayri Nejat'a Suna'nın

Kayra dilek fenerleri yapmak ister. Nejat ve Suna ona yardım eder. Beraber suşi yaparlar. Burcu'dan aldığı akılla adamla kavga çıkarmaya çalışır. İş tanımının sadece Kayra olduğu; Nejat'ın karısı rolü olmadığını söyler. Kavga ettiklerini Hande görüp sorular sorar.

Saniye Hayri'ye babasının son zamanlarda moralinin bozuk olduğunu anlatır. Şevket baba eski karısı Pervin'in gelmesinden endişelidir. Saniye aileyi toplamak amaçlı akşam bahçede yemek düzenler. Nejat da davetsiz de olsa gider. Şevket babanın keyfinin olmaması dikkatini çeker. Hayri araştırdığı kadarıyla babanın dükkana gece girdiğini anlatır.

Şirkette Serkan sabah saatlerinde kendisine ilişkileri ile ilgili akıl veren Burcu'ya eski sevgilisini hatırlatıp laf sokar. Burcu da o andan itibaren trip atmaya başlar. Burcu eski sevgilisinin sosyal medya paylaşımlarına kızmışken Serkan da kafa dağıtmak için kızı açık hava sinemasına götürür. İyi vakit geçirirler ama Serkan başka bir kızla dönüp Burcu'yu orada bırakır. Sabah kıza bahçeden kendisinin kopardığı bir gülü verir.

Nejat yardım olsun diye Şevket babanın girdiği dükkanın avukatını arar ve dükkana iki katı fiyat verip orayı satın almak istediğini söyler

Almanya da ki şirketin sahibi Berrin hanım yani Aylin'in annesi ailelerle tanışmak için yemek düzenler. Suna ilk başta kavga çıkarsa da beraber giderler ama Suna erken çıkar. Berrin Nejat'ın dükkanını satın alma teklifini kabul eder. Nejat bunu Şevket babaya söylediğinde keskin ve sert bir dille uzak durmasını söyler.

Hande; Suna'ya Nejat'la aramız sen gelmeden önce iyiydi. İlişkiye dönecekti; sen gelince bozulduğunu söyler. Hande Aylin'den üçünün beraber çıkmasını; sonra da ikisini yalnız bırakmasını ister. Nejat'a aşık olmadığını ispat etmek için Suna bu teklifi kabul eder.

Nejat'a arkadan geleceğini söyleyip yollar ama gitmez. Hayri Saniye'den Suna'nın babasıyla ilgili meseleyi bilmediğini öğrenir. Suna'nın hareketlerini anlamaya çalışırken kızı klübe gitmeye ikna eder. Suna gelir ama ikiliyi yakın bir şekilde dans ederken görünce dışarı çıkar. Suna'yı merak eden Nejat'ın telefonları cevapsız kalır. Adam buna anlam veremediği gibi kızı merak da eder.

Berrin hanım muhallebiciye girip hatıralarını ararken Suna da içeri girer. Kadını görmeden Nejat'a olan aşkını anlatır. Anne çok etkilenir. Nejat Suna ile onun ailesi için değerini anlatır. Hande de ona Nejat'a aldığı saati verir ve onu kendisine geri verdiğinde Nejat'tan umudunu kesmiş olduğu anlamına geleceğini ve kendisinin de adama açılacağını söyler.

Kayra dilek fenerine "Annem bizden hiç ayrılmasın" diye yazar. Suna ise "Benim onu sevdiğim gibi; O da beni sevsin" yazar. Dilek fenerlerini uçururlar. Hayri Nejat'a kızının dileğini söyler. ve "Belki Suna gitmez" diye imada bulunur ama Nejat kesin bir şekilde aralarında bir şey olamayacağını söyler. Suna bunu duyup üzülür. Nejat uçan fenerlerden birini yerde bulur. Dileği okur ve Suna'nın arkasından bakakalır




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder