Benim Tatlı Yalanım 6.bölüm özet. Suna Nejat'a aşık olduğunu fark ediyor

Kayra, Suna ve Nejat 2 günlüğüne tatile gider. Ancak Almanya da 50 mağazada dağıtılmalarını sağlayacak büyük bir firma ile anlaşmak için de çok az zamanları vardır. Serkan Hande ile iş için hazırlanacaklarını söyleyip Nejat'ı tatile yollar ama Hande işten ayrılacağını söyler. Ancak tatilde olan arkadaşının moralini bozmamak için bunu söylemez.

2 Gün sonra çıkacak derginin kapağında üçünün resmi vardır. Dergi onay için taslağı şirkete yollar. Hande onay verir. Şirketteki arkadaşı Burcu dergiyi görüp Suna'yı arar ama tatildeki kızın telefonu kapalıdır. Serkan da dergiden haberdar olup olayı durdurmaya çalışır. Nejat'ı ardından Hande'yi arar ama ulaşamaz.

Tatilde otelde çalışan bir kızın Nejat ile ilgilenmesi Aylin'i kıskandırır. Müzik dinlemek için bir yere giderler. Orada biriyle konuşup gülen Suna'yı da Nejat kıskanır.  Gece ıssız bir yerden gitmek isteyen Suna yüzünden Nejat ayağını sakatlar. Erken dönmek zorunda kalırlar

Zorla mülke girip zarar vermekten Şevket baba hakkında şikayet vardır ama adam karakola gidip ifade vermek istemez. Saniye konuşmanın bir kısmını duyup babası için endişe eder. Hayri konu ile ilgilenip soruşturup karşı tarafın telefonunu bulup Saniye'ye verir.

Saniye karşı tarafın avukatını arayıp buluşmak ister. Şevket baba bunu duyunca kızı konuşmadan önce oraya gidip engel olur. Ancak kadın gece onunla buluşmak istediğini söyler. Akşam cafeye gider ama kadınla konuşmadan geri gelir. O zaman kadında şikayeti geri çekmez

Serkan derginin editörüyle yemeğe çıkar. Eski sevgilisi olan kadın editör adama kızdığı için kapağı yine üçünün olduğu gibi çıkartır. Dönüş yolunda telefonunu açan Nejat atılan mesajları görüp dergi kapağının taslağında kendilerini görüp panik olurlar ama Serkan herşeyi hallettiğini söyler. Serkan derginin o şekilde çıkacağını öğrenip editörle konuşup özür diler ama artık iş işten geçmiştir.

Tatil dönüşü Hande Nejat'a işten ayrılacağını söyler. Önemli bir toplantı öncesi işle ilgilenmeyen Hande yüzünden Nejat krize girer. Suna Hande ile buluşup şirkette kalması için konuşur.

Derginin sahibi aile dostu olan Hande'ye Suna başka bir ailesi olduğunu Kayra için geldiğini ama o aileye döneceğini bu yüzden o derginin o kapakla çıkamayacağını söyler. Hande derginin sahibiyle konuşup toplatılacağı sözünü alır. Suna ile konuşan Hande şirkette kalacağını Nejat'a söyler. Serkan, Hande, Nejat sabaha kadar çalışıp sunuma hazırlanırlar.

Rafet Burcu'yu kıskanıp şirkete gider ama herşeyi birbirine karıştırıp iş ister. Cv hazırlamaya başlar. Rafet şirkette Burcu'nun masasında dergi taslağını görüp Suna'yla konuşur. Öğrendikleriyle tehdit eder ve şirkette kendisine iş ister. Nejat durumu öğrendiğinde abiyi Hande'nin şöförü yapmayı planlar.

Sunumu evde yaparlar. Karşı tarafla herşey iyi gider. Kadın oralarda ev tutmak, ailesiyle tanışmak ister. Kutlama yaparlar. Suna onlara şarkı söyler. Bu arada 10 yıl kadar önce Serkan'ın kalbinin kırılmasına sebep olan, sevdiği kadının Hande olduğunu anlarız.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder