Afili Aşk 5.bölüm özet. Ayşe ve Kerem açığa mı çıkıyor

Televizyonda çıkan haberlerden sonra Kerem karısına sahip çıkar. Haberinin olduğunu söyler. Muhsin bey biraz fenalaşır. Karısının evde oturmasını istediğini söyler. Yelda anne durumdan faydalanıp küçük gelinine ders vermesi gerektiğini söyleyip Muhsin babayı ikna eder. Ayşe'nin kıyafetlerine ve nereye gidip gitmeyeceğine karışmaya başlar.

Diğer tarafta Kerem'in ve kardeşinin ihanetlerini gören Rıza çok sinirlenir. Evden dışarıya çıktığında onlarla ilgili konuşan Sabri'yi görüp daha da çığrından çıkar ve çocuğu döver. Ertesi sabah hastanelik olmuş olan Sabri'nin ve ailesinin şikayeti ile Rıza gözaltına alınır. Şartlı tahliyesi yanmış; cezasını çekmek için ceza evine tekrar döneceği belli olmuştur

İmaj düzeltme ve mağazincileri uyutma konusunda tecrübeli Kerem hemen karısını da alıp basının onları bulacağı bir mekana gider. Ayşe ile mutluluk pozları demeçleri verir. Sonrasında da haberi yapan kişiyi; ardından resmi çeken kişiyi bulmaya çalışır. Konuşturduğu fotoğrafçı Ayşe'yi takip edip resimleri çektirtenin Ceyda olduğunu itiraf eder. Kerem bu bilgi ile Ceyda'ya şantaj yapıp şirketten 1 ay içinde ayrılmasını ve rahat durmasını sağlar.

Abisine olanlardan habersiz Ayşe; annesinden haberi aldığında kimseye söylemeden hemen eve gelir. Ama Rıza'nın onun yüzünden başının derde girdiğini düşünen yengesi onu içeri almaz. Annesi ve yiğeni de tavırlıdır. Ayşe çok üzülür. Muhsin baba hemen duruma el atar. Avukatı Rıza için uğraşırken kendisi de aile ile Ayşe'yi barıştırıp Sabri'nin evini onlarla ziyarete gider. Ziyaret sırasında tekrar kavga çıkar.

Abisini kurtarmanın tek yolunu  Sabri'nin şikayetini geri alması olduğunu öğrenen Ayşe istemese de çocukla buluşur. Sabri Rıza abiyi kurtarması karşılığında Ayşe'den kendisi ile sinemaya gitmesini ister. Ayşe mecburen kabul eder ama saklı tutmasını ister. Rıza abi nezaretten çıkar. Erkut ise bedelli olarak askerliğe gidecektir. Uğurlama için Ayşe de gidip kendisi ile küs olan abisiyle barışır.

Volkan doktora gitmiş; yapılan kan tahlilin de sorunun şap yüzünden olduğu anlaşılmıştır. Kerem; karısının abisinin asker uğurlamasında olduğu akşam Volkan'ın ayarladığı 2 kızla yemek yer ama eve gitmez. Onun yerine Ayşelere gider ve iyi zaman geçirir.

Şirkette bir kriz daha vardır. Ünlü olmuş bir takı tararımcısını kendileriyle çalışmaya ikna etmek için çalışmalar son aşamaya gelir. Eskiden kızı kandırmış ama sabah ayrılmış Kerem kadınla görüşmemeye çalışır. Ancak kadın özellikle Kerem ve karısıyla toplantı yapmak ister. Kerem Ayşe'yi bulaştırmamaya çalışır ama Ceyda kötülük olsun diye Ayşe'ye kadınla Kerem'in resimlerini atar. Ayşe kıskançlıkla şirkete gelir. Kadının asıl amacı Ayşe'ye Kerem'in asıl yüzünü göstermekmiş. Ayşe; kadınla konuşup Kerem'in onunla nasıl evlenmek zorunda kaldığını ve yapacaklarını anlatıp kadını şirketle çalışmaya ikna eder.

Kerem Ayşe'nin bu başarısı üzerine karısına verdiği sözü tutup onun şirkete dönmesine razı olur. Eve geldiklerinde Ceyda Kerem'i arar ve onun şantajına karşılık ikilinin yatak odalarındaki konuşmalarını dinletir. Konuşmalarda evliliğin yalanlar üstüne kurulu olduğuyla ilgili çok şey vardır. Ayşe ve Kerem öylece kalakalırken Ceyda bu kez galip gelmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder