Afili Aşk 7.bölüm özet. Kerem Ayşe'yi kıskanmaya başlıyor

Ceyda'nın evinde hırsız alarmı çalınca Kerem ve Ceyda yemekten; Muhsin baba ve Yelda anne de şirketten evin önüne gelir. Ancak güvenlik zaten Ayşe ve Volkan'ı çoktan yakalayıp binanın önüne getirmiştir bile. Ceyda önce evine gider ve ses kayıt cihazının alınmadığını görür. Ardından anne babaya bir şey söylemez. Ayşe'den bir şey istediğini ama alarmı söylemeyi unuttuğunu söyler.

Ceyda sonrasında ses kaydını Kerem'e verir ve davranışları yüzünden özür diler. Şirkette de istifa eder ama Kerem kadının kalifiye eleman olması yüzünden istifasını kabul etmez. Olay tatlıya bağlanır. Ayşe Kerem'in Ceyda'yı iş konusunda övmesine sinir olur.

Rıza abi doktorun verdiği ilaçları kullanmaya başlar. Sakinliğinden şaşkın ama memnundur. Evden kaçan Sabri'yi kendi evine alır. Karısının istememesine ve Sabri'nin saçmalıklarına rağmen adamı dövmeden evde tutmaya devam eder.

Erkut'un askere giderken taktığı borcu kapatmak için Rıza kahveyi daha uzun süre açık tutar. Karısı ona yardım etmek için ek gelir edinmeyi düşünür. Sonunda borç harç ve iki bilezik satarak makyaj malzemeleri satın alıp üye olur. Kayınvalidesi ile süslenip evlerinde mahallenin kadınlarına satmaya başlar. Ancak talihsizlik olarak ocakta unuttukları düdüklü tencere patlayınca durum ortaya çıkar. Ters bir laf eden mahalleli bir adamı da dövmeyince Rıza psikoloğa gidip durumu anlatıp memnuniyetini anlatır.

Sabri'nin babası Yiğiter konağının kapısına dayanır. Oğlunun telefonunda Ayşe ile mesajlaşmalarını; sinemaya gitmeyle ilgili yazışmaları görür ve gösterir. Ayşe durumu izah eder. Muhsin baba Yelda hanımın ısrarına boyun eğer ve Ayşe'ye ders vermesi konusunda ısrar eder. Yelda annenin verdiği kıyafetleri giymeye başlar. Bir resim galerisine gittiklerinde ressam Ayşe'nin çocukluk arkadaşı çıkınca ve ona resim hediye edince Yelda anne epey bozulur. 

Ayşe alyansını kaybeder. Her yerde arar ama bulamaz. Kerem duruma aldırış etmez. Volan şapı Ayşe'nin kıskançlıktan atmış olabileceğini söyler. Kerem Ayşe'nin bazı hareketlerinden kendisine aşık olmuş olabileceği çıkarımını yapar. Üzerine bir de Yelda annenin ona giymesi için seçtiği kıyafetleri giyince kendisi için giydiğini zannedip kızı küçümser.

Samet ve Hülya cephesinde ise karısı hala trip atmaktadır. Kerem'den aldığı akılla sınırlı sayıda satılan bir çanta hediye eder ama karısı ile barışamaz. Samet abi bu kez Volkan'dan aldığı akılla sert davranmaya çalışır ama Hülya durumu anlar. İki durumdada barışmayı sağlayamayan Samet; Kerem ile bu durumun tadını çıkarmak için yeni açılan mekana gidip dağıtmaya başlar.

Şirkete fotoğraf çekimleri için gelen Uğur ismindeki arkadaşları parmağında yüzük olmayan Ayşe'yi görüp asılır. Ayşe onu tersler. Terslenmek hoşuna gider. Bu kez daha fazla asılır. İsmini bilmediği kızdan Kerem'e de bahseder. Ertesi gün kızı gösterdiğinde Kerem onun karısına asıldığını anlayıp üzerine yürür. Özür dilemesine bile müsade etmez. Mağaza çıkışı düşürdüğü paketlerine yardım eden adamı da kıskanır ve alyansı Kerem de aramaya başlar.

Kerem alyansı bulamayınca zaman yitirmeden kuyumcusuna aynısını yaptırır ama Ayşe'ye yüzüğü bulmuş gibi davranır. Şirkette birisi Ayşe'ye fal bakar. İkinci kez alyans takıp düğün yapacağını ama o adamın ona çok aşık olacağını söyler. Ayşe ilk yüzüğü odada bulunca bu yüzüğün ve o adamın  olabileceğini düşünür. Kerem ise abisi ve Volkan ile gittiği mekandan istemese de eskiden görüştüğü bir kadınla çıkar. Volkan'ın evine gider. Kadınla olmak istemez ama kadın ısrarlıdır. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder