Afili Aşk 6.bölüm özet. Kerem ve Ayşe'nin ayrılık oyunu

Ceyda'nın onları dinlediği ve konuşmalarını kaydettiğini öğrenen çift şaşkına döner. Odalarını ararlar ama Ceyda çoktan kayıt cihazını almıştır. Ertesi gün şirkette onlara 3 gün boyunca kavga etmelerini ve ardından da ayrılmalarını istediğini söyler. Eğer dediğini yaparlarsa kaydı kimseye dinletmeyecektir. Kerem zaman kazanmak için kabul etmiş gibi yapıp Ayşe'yi de ikna eder Artık her fırsatta kavga edeceklerdir.

İlk kavgayı Rıza abi, Melahat anne ve Muhsin babanın önünde yaparlar. Ardından bindikleri asansör bozulunca Ayşe fenalaşır. Kerem çok duyarlı ve ilgilidir. Akşam aile yemeğinde Ceyda'nın isteğiyle kavga ederler ama Muhsin baba onları beraber dışarı yollar. Böylece dışarıda sahilde güzel zaman geçirip birbirlerini tanırlar.

Annesini doktora götürürler ve bu kadar zamandır yapılan tedavinin yanlış olabileceğini öğrenirler. Sürekli sinirlenen Rıza'ya Muhsin bey bir psikolog önerir. Deli doktoru olduğunu düşünen adam; ilk başta kabul etmez ama bir öfke nöbetinde küçük kızının bisikletini ve dolayısıyla kalbini kırınca doktora gitmeyi kabul eder. Doktorun tavsiyesiyle karısına çiçek alır ama kadın bunu kendisini aldattığı için yaptığını zannedip kavga çıkarır.  Rıza doğruyu söylemek zorunda kalır

Erkut askere gideceği için herkese gidip el öpüp bahşiş toplar. Sabri'den 15bin lira borç aldığı ortaya çıkar. Sabri'nin babası bunu öğrenip ailenin kapısına dayanır. Rıza borcu üstlenip senet imzalar. Bu arada Ayşe'den sinema sözü alan Sabri sürekli kıza mesaj atmaktadır. Kimseye durumu söylemeyen ve Ceyda ile başı dertte olan Ayşe; Sabri'yi oyalamaya çalışır. 

Hülya yatak odasında bir muska bulur. Çocuklarının olmamasını buna bağlayan çift soluğu bir hocada alır. Hoca onlara iki hamile kadından habersiz alacakları iki tarakla bu işi halledebileceklerini söyler. Samet şirkette hamile bir kadının çantasını karıştırırken Gonca'ya yakalanır. Hareketin nedenini öğrenen Gonca; tarağı alıp adama verir.

Hülya eve gelen hamile bir misafirin tarağını yürütür. Lakin tarağın hem maddi hem manevi değeri olunca ortalık karışır. Evden giden misafir tarağını o evde bıraktığını söyleyince bütün köşk aranır ama bulunamaz. Yelda anne suçu Ayşe'ye atar. Ceyda'nın ısrarı üzerine Kerem de annesinin tarafını tutunca Ayşe çok üzülür. Samet birine iftira atılmasına sebep oldukları için üzülüp suçu itiraf eder. Böylece Ayşe temize çıkar.

Kerem, Volkan ve Ayşe kaydı bulmaya çalışır. Şirketteki bilgisayarında ve odasında bulamayınca eve girmekten başka çare bulamazlar. Kerem Ceyda'yı yemeğe çıkarıp çantasından anahtarı çalar. Ayşe eve girer ama kısa bir süre sonra alarm çalar. Ayşe kaçmaya çalışır ama merdiven boşluğunda bir güvenliğe yakalanır. O sırada Yelda, Muhsin, Kerem, Ceyda ve Volkan da oraya gelmek için yola çıkmışlardır. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder