Her Yerde Sen 5.bölüm özet. Selin'in anne babası eve geliyor

Cafede Operayşın Çita yazısını gören Demir'e yalanlar söyleyip dağılırlar. İbrahim ise Ayda ile tatile gitmek istediği için Demir ile konuşmak istemişmiş. Cafe de Ayda'ya yardım eder.

Alara Demir'in sosyal medya hesabını inceleyip yakın arkadaşı olduğunu anladığı Vedat'ın serasına gider. Adamı ikna edip ev adresini öğrenip Demir için evine gider. Eve gittiğinde temizliğe kendini vermiş olan Selin'e bu saatte temizlik olmayacağını söylemeye çalışan Demir karşısında Alara'yı görünce şaşırır. Selin'den saklanmasını ister. Alara Demir'e bariz asılır.

Alara gittikten sonra bu kez de kendisini suçlu hisseden Burak içmiş bir halde Selin'e gider. Demir durumla ilgili söylenirken bahçede tek başına oturan Selin'in çalan telefonunu Burak açar. Ailesi görüntülü aramıştır. Burak sarhoş bir şekilde konuşunca aile merak edip hemen sabah eve gelir. Kapıyı ev sahibi olarak Demir açar.

Demir doğruları söylemek ister ama Selin; ailesinin kendisine olan güveninin sarsılmaması için gerçeği söylemesini istemez. Tam ikili ne yapacağını bilemiyorken ortaya çıkan Leyla ve Firuze kardeşler Demir'in Japonya'dan gelen kendi yiğenleri olduğunu söyler. Evdeki eşyalarını da yeni yer bulana kadar orada tuttukları yalanıyla açıklarlar. Demir eşyalarını toplamak zorunda kalır

Operayşın Çita bünyesinde Eser hanımla buluşan Burak; kadına parasını aklamak için zor müşteriyi oynamasını ve Demir'i de kaçırmasını ister. Eser hanım kabul eder. Yatta diğer çalışanlarla da toplanıp yemek yerler.

Vedat Merve zannettiği Selin'den hoşlanmıştır. Demir Merve'nin yerine Selin'in gittiğinden habersizdir. İşin bitmemesine kızar. Şirket olarak sabahlamaya karar verirlerken Demir ve Selin; Leyla ve Firuze kardeşlerin ısrarlı davetine maruz kalarak aileyle beraber köşke gider. İki kardeş boş boş konuşurken başka kardeşlerinin akrabalarının olmadığını ağızlarından kaçırır. Selin'in babası "o zaman Demir nasıl sizin yiğeniniz oluyor?" diye sorar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder