Zalim İstanbul 7.bölüm özet. Ceren kiminle evleniyor

Ceren Şeniz'in tuzağına düşmüş; otel odasında doktorun verdiği ilaçla bayılmıştır. Birşeyler yapıldıktan sonra yarı baygın olan kızı eve getirir. Babaannenin endişe ile sorduğu soruları geçiştirir. Ertesi sabah gidip doktora kontrol ettirdiklerinde bebeğin yaşadığını öğrenip sevinirler. Ceren kimliğini bulamaz. Şeniz bir şeyler planlamaktadır.

Cenk Cemre'ye amcası öldüğünde babasının Nedim ile çok fazla ilgilendiğini; kendisini fark etmesi için yaramazlık yaptığını; babası ona bağırınca annesinin ağladığını ve sürekli her şeyin Nedim'in suçu olduğunu söylediğini anlatır. Annesinin ona Nedim'in babasını çalmak istediğini söylermiş bu yüzden de Cenk sinirle camdan attığını söyler. Cenk Cemre'nin de bir sırrı olduğunu fark eder.

Seher ve Agah ise çocuklarının peşinden otele kadar gitmiş; içeride tahmin ettikleri şey olduysa ne yapacaklarını konuşmak isterler. Kapıyı anne babaları çalınca Cenk "Biz aşık olduk" der. Seher de Cemre de beyninden vurulmuşa döner. Agah bey ise Cemre'nin tepkisinden oğlunun bu dediğine inanmayıp araştıracağını söyler.

Agah'a bir yıldız siyah zarf gelmekte üzerinde kırmızı bir parmak izi ve bir tarih vardır. Agah'ın bütün adamları 1 yıldır uğraşsa da zarfı getireni bulamamaktadır. Cemre evde bir şey ararken üzeri yazılı olmayan aynı siyah zarfları bulur. Zarfta yazan 19 haziran 2019 tarihinde ne olacağını bilememesi de Agah'ı korkuturlar.

Şeniz oğlunun kaldığı yerdeki bir elemandan Cenk'in odasına akşam Cemre, Agah ve Seher'in geldiğini öğrenir. Ceren ne olduğunu sormak için Şeniz'e gider. Şeniz dna sonucunun çıktığını ve oğlunun çocuğu olduğunu öğrendiğini söyleyip kıza pırlanta kolye verir. O sırada etrafa aşk oyunu oynamaları gerektiğini savunan Cenk Cemre'ye gül vermektedir.

Şeniz Ceren'i ablasına karşı doldurup eline bir bileklik verip akıl verip yollar. Seher kızların cenk için kapışmasını dinler. Ceren annesinin ablasının çekmecesine kendi sakladığı bilekliği bulmasını sağlar. Seher kutunun üzerindeki kuyumcuya gidip gerçek olup olmadığını sorar. Bilekliğin gerçek olduğunu ve Cenk'in aldığını öğrenir. O sırada Şeniz içeri girer. Seher'i alıp konuşur.

Cemre Nedim'in ilaçlarından şüphelenip doktora sorar ama kızı odadan çıkarır. Doktor Şeniz'e tasvip etmese de bir adrenalin iğnesi verir. Kadın bunu enjekte ettiğinde Nedim'e büyük bir güç gelir ve kadının boğazını sıkmaya başlar. Bütün ev ayağa kalkar ama Şeniz'i zor kurtarırlar

Cemre Şeniz'in düşürdüğü iğneyi alıp incelemeye vermeye karar verir. Cenk kızı durdurmaya çalışır ve şırıngayı çantasından alır. Şırıngayı çöpe atar ve kıza da bunu söyler. Cemre Cenk'in annesini korumaya çalıştığını sansa da aslında Cenk annesinden Cemre'yi korumaya çalışmaktadır

Ancak Cemre gerçek şırıngayı saklayıp aynısından bir tane eczaneden alıp çantasına koymuştur. Cemre bir arkadaşı ile buluşup Nedim'in hapını ve şırıngayı verip tahlil etmesini rica eder. Cenk Cemre'nin arkadaşıyla konuştuğunu; şırıngayı ondan almasına rağmen yine de bir yere gitmesini düşünür ve yine de kızın bir şey karıştırdığını düşünür.

Agah oğlunu gprsten takip ettirip yanına gider. Neden bir gece önce neden annesini Nedim'in elinden almadığını sorar.

Şeniz'le yaptığı kızına sahip çık konulu konuşmaya sinirlenen Seher kayın validesine gidip söyle Agah beye kızımı yiğenine verdim gitti" der. Agah bey bunu öğrenince bir sürü soru sorar. Seher Cenk'e ziyan etmemek için Nedim'e Cemre'yi vermek istediğini söyler. Agah "Ankara'ya gidip gelelim hala aynı fikirdeysen tekrar konuşuruz" der.

Agah ve Cenk iş gezisine çıkar. Şeniz Ceren'e yüzük verir. Şeniz evde değişiklik yaptırıcam diyip müştemilattakileri evden yollar. Tabi gelinlik provası yapan Ceren hariç. Ceren'i kuaförler, makyözler hazırlar. Gelinliğini giyer. Şeniz kızı elinden tutup tavan arasına götürür

Şeniz; Cemre'yi de evden Nedim'in MR randevusu var diyerek gönderir. Ancak kızın içi rahat etmez ve Cenk'i arayıp babasına Nedim'in randevusunu sordurtur. Randevu olmadığını öğrenince panik olur. Onların konuşmalarını duyan Seher araya girip kızar ve kızın telefonunu kırar. Cemre ilk fırsatta yanlarından kaçıp köşke doğru yola çıkar. Cenk de uçakla İstanbul'a doğru yola çıkar. Oğlunun ondan habersiz gittiğini duyan Agah da arabayla İstanbul'a yola çıkar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder