Yasak Elma 44.bölüm özet. Gizemli kadının sırrı ne?

Halit valizini toplayıp köşkten gider. Kızlarına haber verir. Halit'in olmadığı evde kızları da kalmak istemez bu yüzden Zerrin'e gitmek için izin alırlar. Erim'e de Yıldız'dan boşanacağını söyler. Ender de bu konuyu öğrenip köşke gider ve Aysel'i de alıp eve getirir.

Yıldız da Zeynep'i arayıp çağırır. O akşam Halit'le yemek yiyip bu konuyu konuşurlar. Ancak Halit boşanmakta kararlıdır. Yıldız Halit'e babasına silahı alacak parayı Ender'in vermiş olabileceğini söyler. Halit para dökümlerine bakıp fazla çekilmiş bir meblağ görüp Ender'le konuşmak ister. Ancak Ender çoktan buna bir kulp bulmuştur. Halit inanır.

Ender Halit gelince Caner'i Emir'e yollar. Kaya Ender'e uğrar ama Halit'in orada kaldığını duyunca bozulup gider. Şirkette gördüğü Yıldız da ona Halit ve Ender'in tekrar birlikte olabileceğini söyler

Yiğit şirkete gelip iş için konuşmak için ısrarla saatlerce bekler. Tülin'in matematik, görsel hafızasını fark ettirir. Tülin de Kaya'yla tanıştırır. Evde erim için vereceği yemek için Ender garson ayarlaması için Tülin'i arar. Yiğit borç ödediğini söyleyip davete gider. Yiğit; annesi ile Erim ile tanışır. ama titiz olan Ender bardakları kırınca ona çok sert davranır.

Alihan Elif ile konuşmaya gider. Bunu duyan Zeynep oraya gider ve olay çıkarır. Akşam eve gelen Alihan'la yine tartışırlar ama sonunda barışırlar.
Kaya Yiğit'in tavırlarından onda bir terslik olduğunu anlar ve Tülin'den onu araştırmasını ister

Yıldız Ender'in evindeki yemeği öğrenip oraya gider. Bahçede öpüşen Caner ve Zehra'yı görür. Onu evin önünde gören ve davetsiz olduğunu öğrenen Kaya; Yıldız'a geri dönmesini tehbihler. Onları görüp duyan Caner bunu ablasına yetiştirir. Ender Kaya'ya bir kez daha Yıldız'dan uzak durmasını söyler. Kaya ondan bir cevap bekler. Ender Kaya'nın yeni taşındığı evine gider ve orada kapıyı genç alımlı bir kadın açar

Yıldız barışmak için bilerek bileğini yaralar. Zeynep'i arar. Alihan'la giderlerken Halit'i ararlar. Halit gelince Yıldız onları gönderir. Hastaneye giderler. Döndüklerinde Yıldız Halit'in kalması için her şeyi yapar. Sonra da Zehra'yı arayıp Caner'le ilişkisini söylemekle tehdit edip bir şey ister.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder