Zalim İstanbul 6.bölüm özet. Cenk Cemre'ye sırrı söylüyor

Cenk Nedim'e doğrulttuğu silahı sonra kafasına dayar ve tetiği çeker. Cemre endişe ve panikle üzerine atlar. Yere düşerler. Allahtan silah boştur. Kız birbiri arkasına çocuğa sorular sorar. Cenk cevaplamayıp arabaya binince onunla gider. Cenk geçmişteki her şeyi kıza itiraf eder.

Şeniz kızı hafife almaz ve hamile olduğunu, oğlundan emin olmak için onun seçtiği bir doktora muayene olmasını ister. Kız kabul etmeye yanaşmaz

Agah bey Seher'in cevabını beklerken kadın "Ben kabul etsem de kızım nasıl kabul etsin" der. Agah bey ise yiğeni karşısında nasıl çaresiz kaldığını anlatır. Ama kadın parayla, acımayla sevda olmaz der

Agah yerde duran silahı fark eder ve kayıtlara bakar. Şeniz'e oğlunun söylediği "Annem haklı. İkimziden biri ölene dek bu bitmiycek" sözlerinin ne anlama geldiğini sorar. Agah çok sinirlenir. Şeniz ne yapacağını bilemeyip Nedim'in oğluna saldırdığı sırada kızgınlıkla söylediğini söyler.

O sırada eve gelen Cenk'e kızgınlıkla hesap sorup silah çeker. Cemre araya girip sarhoşluktan olduğunu söyler ama Agah şarjörü boşaltır. Ceren bayılınca eve götürürler. Cemre Cenk'i korumaya devam eder. Cenk evden gider. Şeniz Nedim yüzünden bir kez daha suçlandığını öne sürüp evden gider. Yüzüğünü de evde bırakıp oğlunun yanına otele gider

Ceren Cenk ve Şeniz evden gidince umutsuzluğa kapılır. Yanında duracağını sandığı kadın gitmiş;
bebeğinin babası evlatlıktan reddedilmiştir. Neriman Nurten'den Cenk ve Agah'ın aralarının hep kötü olduğunu, parasının olmadığını öğrenir. Ceren daha da panik olur. Babaannesi bu fırtınanın dinmesini beklemeleri gerektiğini söyler.

Cemre yalan söylediği için huzursuzdur. Nedim'e karşı da kendisini suçlu hissetmektedir. Cenk için üzülmektedir. Cenk ise sürekli Cemre'nin 8 yaşındayken yaptığı bu şeyi çocukluktan yaptığını söylediğini hatırlamaktadır. Damla da Agah da o geceyi kötü geçirir.

Cenk; annesine Cemre'nin gerçeği bilmediğini söyler. Şeniz "Ya hep ya hiç" kumarını oynadığını söyler. İpleri eline almak için Agah'a rest çekmiştir. Agah gerçekten otel odasına gelir. O an yaşadıklarını anlatıp kendince özür diler ve karısına yüzüğünü geri verip eve dönmesini rica eder. Tek bir şartı vardır. Kamerayı söktürmesini ve Nedim'in tedavisini üstlenmeyi ister. Agah da kabul eder

Şeniz; oğlunun özel bir klinikte alkol tedavisi görmesini ister. Çocuk çaresiz kabul eder. Cenk kapısına kadar gittiği kliniğe girmeyip eve gelir. Cemre'yi gerçeği bilmesine rağmen neden kendisini kurtardığını sorarken Agah bey bir kısmını duyar. Seher de kızını sıkıştırır

Eve döndüğünde Şeniz; bebekten emin olmak için kendi doktoruna göstermek ister. 9 ayda babalık testi yaptırıldığını bunu yaptırmasını ister. Eğer bebek torunuysa sonsuza kadar arkasında olacağına dair söz verir. Babaanne Şeniz'e güvenmeyip kendisi de doktora gelir. Dna için test yaptırılır.

Bir hafta sonra test raporları çıkacakken Şeniz parayla 1 günde raporu alır. Sonuçta bebek oğlundan çıkar. Şeniz B planına geçer. Kocasının iş planını istediği gibi değiştirtir. Sonra da Agah'ı oğluyla bir kaç gün şehir dışına iş gezisine çıkmaya razı eder. 

Cemre Cenk'e o gün konuştuklarının devamıyla ilgili görüşmek ister. Cenk evden çıkınca şüphelenen Agah bey adamlarına takip ettirir. Cemre'yi arayıp atacağı konuma gelmesini ister. Onların konuşmasını duyan Seher de kızının çıkmak için söylediği yalana göz yumar ve Cemre'yi takip etmeye başlar. Cemre Cenk'in plazadaki evine gider.

Şeniz Ceren'e alınan sıvı yeterli değilmiş bir daha alınması gerektiğini söyler. Ceren ilk başta kabul etmez ama sonra Şeniz ile çıkar. Kliniğe değil otele giderler. Karnından su değil kolundan kan alacağını söyler ama kıza bir ilaç verir. Kız bayılırken Şeniz "Asla Karaçay olamayacaksın" der.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder