Çukur 65.bölüm özet. Yücel Aliço'yu alıyor

Yücel Azer'e gidip Koçovalılara karşı ortaklık teklif eder. Ama Azer kabul etmez. Orada bulunan Timsah durumu anlar ve Yücel'e gidip kardeşi öldürenin O olduğunu anladığını söyler. Azer'i kavgaya çekmek için bir hamle daha yapması gerektiğini söyler

Koçovalılar kahvede birbirleriyle dalaşır. Sen şunu yaptın sen yapmadın gibi. İdris onları alıp halı sahaya getirip maç yaptırır. Böylece birlik beraberliklerine tekrar kavuşurlar. Sultan anne Damla ile konuşup aile olduklarını söyler. Salih bir kaç gündür huzursuz olan bebeği için eve gider. Selim pek de iyi olmayan kızı Karaca ile konuşup ertesi gün kızına atış yapmayı öğretir.

Selim gidip Uluç'tan verebildiği kadarını alır. Uluç bunu Remzi'ye haber verdiğinde ancak parayı bulup Azer'e verdiklerini öğrenir. Yücel'in yanına gitmek için dükkanından çıkar. Yücel bir oyun olduğunu anlar ve Uluç'a takip edildiğini söyler. Arkasındaki aracı fark eden Uluç; Yücel'e gitmez.

Uluç Damla'yı arayıp kendisini anladıklarını, peşinde olduklarını yanına para almasını söyler. Kız ne olduğunu anlamaz ama babasının dediği yere giderken yolunu Cumali keser. Yüzleşirler. Damla babasını almaya bir evlerine gider. Kemal ve Metin onları görüp takip eder ama kadın onları atlatır. Riva da eski bir fabrikaya giderler. Kız babasına sorular sorar ama Uluç pek oralı olmaz

Ertesi sabah Damla Cumali'ye gider ve babasını öldürmemeleri karşılığında Uluç'u ona verir. Uluç kahveye getirilir. İdris baba onunla konuşur. Uluç suçunu kabul etmeden Çukur'u almak için yaptığını; yıllardır Çukur için kendisinin neler yaptığını sorar. Yamaç Uluç'tan Yücel'i bir yere çağırmasını ister.

Azer ise kardeşinin cenazesinin ardından kalabalık bir araba konvoyu ile evinden çıkar. Yamaç ve Salih onu tribüne çeker ve maç teklif eder. Celasun'un çaldığı spor arabasını çalanın Koçovalılar olduğunu öğrenip sinirlenir. Yücel Timsah'a gidip Azer'i Koçovalıların karşısına çıkarmasını ister. Anlaşırlar. Timsah Azermiş gibi 3 mekanı basıp olay çıkarıp pek çok Çukur insanını vurur ya da öldürür. Bunu duyan Celasun bir şeyler yapmak için harekete geçer. Salih de onunla gider.

Yamaç Aliço'yu yalnız bırakmamaya çalışıp yanında duran adamları atlatır ve silahını alıp Uluç'un Yücel'e verdiği adrese gidip konuçlanır. Damla da oraya gitmek ister. Cumali arabadan çıkmaması koşuluyla karısını da getirir. Yamaçlar önden gidip mekanı kollar. Yücel'in arabası gelir. Durur ama içinde Yücel yoktur. O sırada birisi uzaktan Uluç'u öldürür. Aliço'nun hemen üst tarafında konuçlanan Yücel'dir bu. Remzi Aliço'yu bayıltır 

Kemal ve Metin yukarıda Aliço'nun silahını bulup şaşırır. Aliço'nun evinin önünde bekleyen adamı ararlar. Adam kulübeye girip baktığında Aliço'nun orada olmadığını anlarlar. Siyah zarf tüfeğin yanına bırakılmıştır. Yamaç'a zarfı verirler. Yamaç zarfı almak istemez o sırada Yücel; Aliço'yu dövmüş, bağlamış "Artık benimsin" demektedir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder