Yasak Elma 46.bölüm özet. Halit Yıldız'ı köşkten atıyor

Şahika Yiğit'e bu annelik olayından emin olmaları gerektiğini söyler. Bu yüzden dna testi yaptırmak için Ender'in odasından şahsi bir eşyasını almasını tembihler. Yiğit küçük bir tarak bulur. Onu odaya girerken gören Kaya tam hesap soracakken Ender gelince kadını uzaklaştırıp Yiğit'i kurtarır. Fırça atacakken onu Şahika kurtarır. Dna testine gönderirler.

Lila ablasının sevgilisi olduğunu duyar. O da Emir'e söyler. Caner bu haberle panik olur. Allahtan Emir'in Zehra'nın sevgilisi tahmini Hakan'dır. Herkes bu tahmine güler. Caner ve Zehra küçük bir lokantada buluşup yemek yerken adam kadını Lila konusunda uyarır. Gittikleri lokantada Hakan ile karşılaşırlar. Hakan sırlarını saklayacağına söz verir.

Ender köşke gelir. Yıldız'ı sekreterle ilgili kışkırtıp kenara çekilir. Şirkette de Halit'e sekreterle ilgili şeyler söyleyip onu şüphelendirir. "Boşanma aşamasında senden para koparmak için bu sekreteri Yıldız tutmuş olabilir" der. Yıldız şirkete gelir. Sekretere dışarda buluşmak istediğini söyler. Sekreter sonrasında Halit'e alenen asılır. Halit bu sefer içindeki şüpheyle şöförüne Yıldız'ı takip ettirir. Yıldız sekreterle buluşup işten çıkmasını söyleyip zarfla para verir. Sıtkı hepsinin resmini çeker.

Yıldız Erim'e iyileşme partisi verelim diye tutturur. Kaya'yı da çağırırlar. kaya; Şahika ile gitmek için söz verir. Şahika Yiğit'in de partiye garson olarak gelip etrafı dinlemesi için tembihler. Şahika eve gidip gelmek istemediğini bahane ederek aldığı elbiseyi Halit'in odasında giyer. Adam içeri girip yarı çıplak kadını odasında bulunca önce sinirlenir sonrasında Şahika'nın Kaya'nın kız kardeşi olduğunu öğrenince yatışır. Partide Şahika bildiği diller ile Halit'i etkiler

Alihan Zeynep'ten ablasının ona düğünde taktığı broşu gece dışarı çıkarlarken takmasını ister. Zeynep de mecburen olanları anlatır. Alihan çok kızar. Zeynep onu o akşam konuşmaya göndermez ama ertesi sabah gider. Ablasına kızgınlığını ve sebebini anlatıp bir süre görüşmeyelim der

Ardından Zeynep Zerrin'e gider ve kendisine emanet ettiği hisselerin yönetim hakkından feragat etmek istediğini söyler. İşi bırakmak istemektedir. Ardından bu kararını Alihan ve diğerlerine de söyler. Alihan bunu pek istemez.

Yiğit ve Yağmur okulda tekrar karşılaşır. Kızın arabası bozulduğu için Yiğit ile otobüse biner. Sonra da çocuk kızı babasının şirketine bırakır. Köşkteki partide yine karşılaşırlar. Kızın erkek arkadaşı çocuğu aşağılayınca Yiğit kıza okulda arkadaş olamayacaklarını söyler.

Alihan bu kargaşa ve dış etkenlerden sıkılır. Karısıyla bu yüzden tartışmaktan bıkar ve Amerika'ya gitmek istediğini söyler. Partide Yıldız broş meselesini öğrenip olay çıkarınca Zeynep de Alihan'a gidelim der. Ertesi gün Zeynep Yıldız'a gideceklerini söyler. Ablası çok üzülür. Zerrin'e de yurt dışına gideceklerini söylerler. Çocuklarla da vedalaşıp hava alanına giderler.

Şahika partiden sonra yüzünü göstermedikleri yaşlıca bir erkekle planlarının iyi gittiğiyle ilgili konuşur. Zehra Ender'e akşamki partide herkesin Şahika'dan etkilendiğini söyler. Şahika Yiğit'le buluşup akşam duyduklarını öğrenir. Dna rapor sonucunda Ender'in oğlu olduğunu öğrenir. Babanın kim olduğunu düşünürken Kaya olabileceğini fark eder. 

Sıtkı Halit'e Yıldız ve sekreterinin buluştuğunu söyler. Halit avukatıyla buluşup olanlarla ilgili bilgi alır. İhanet durumunda evlilik sözleşmesine rağmen çok para alabileceğini söyler. Sekreter kızı sıkıştırıp dava açacaklarını söyleyince kız Yıldız'ın kendisini tuttuğunu söyler. Hatta Yıldız'ın bunu daha öncede yaptığını söylediğini söyler. Halit öfkeyle köşke gidip Yıldız'ı evden atar. Takılarını bile alır. Yıldız ağlayarak "Halit ben bir şey yapmadım" haricinde bir şey söyleyemez









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder