Çukur 66. bölüm özet. Akın Koçovalı ceza evinden çıkıyor

Yamaç bir kez daha siyah zarf gelince ve Aliço ortadan kaybolunca önce kabul etmek istemez ama sonra savaşmak için ayağa kalkar. Zarftaki yeri bulmak için herkese resim atarlar. Atık kağıt toplayanlar resimdeki yer olabilecek yerleri söyler. Yamaç tek başına gittiği yerde tuzağa düşer. Aliço patlamada ölürken Yamaç da yaralanır. Salih ve Selim onu kurtarıp hastaneye götürür

Damla babası için üzgündür. Cumali hep yanındadır. Cenazeden sonra kendi evine giden kıza sonrasında Cumali gider. Elini tutup sevdiğini söyler. Ertesi gün sabah kız eve döner.

Meke ve Celasun kızıp bir şeyler yapmak için Azer'in mekanına gidip kameralara göstere göstere çukur işareti yapıp bir sandık uyuşturucusunu ateşe verir. Azer hemen çocukları aldırıp çok kötü döver. Kendine gelen Yamaç bunu duyunca iyice delirir. Peşinden gelen Selim, Metin, Kemal yetişemez. Eve girip öldürülmek üzereyken çocukları kurtarıp abisine teslim eder. Hasteneye götürdükleri Meke ve Celasun'u Azer kapının önünde vurur. Neyse ki durumları iyiye gider.

Yamaç Çukur da sıkı yönetim ilan eder. Çukur'u kapatırlar. İzinsiz kimse girip çıkmayacaktır. Herkese haber verilir. Giriş çıkışlara adamlarını yerleştirir. Çatılara gözcüler koyar.

Yücel Çukur'a giremeyince ceza evine gidip Akın Koçovalı'yla konuşur. Onu ziyarete gelmeyen ailesiyle ilgili doldurmaya çalışır ama çocuk onunla iş birliği yapmayınca o gece çıkacak olan çocuğu öldürme emri verir. Akın çıkacak diye ailesi de mutludur. Akın'ı gece ceza evinden çıktığında Remzi vurur.

Yamaç Azer ile konuşmaya gider ama sonuç alamaz. Azer sonrasında Timsah'ı arar ve Yücel'in numarasını ister. Yücel bunu öğrenip sevinir.

İdris baba kahvede çocuklarına Yücel'in çelik yelek giymesini örnek göstererek adamın ölmekten korktuğunu söyler. Bunun sebebi bir ailesinin olması olduğunu söyler. Gerçekten de Yücel'in takip edilmemek için çok uğraşarak bir eve gittiğini bir kadın ve bir bebekle hasret giderdiğini görürüz. İdris baba Yamaç'a bu çatlağını bulmasını ya da bulmuş gibi yapmasını söyler 

Oğlu Akın Koçovalı'yı ceza evi çıkışından almak için giderken hastaneden Selim'i ararlar ve oğlunun vurulup öldüğünü haber verirler. Selim cesedi teşhis için morga girdiğinde odaya başkası girer ve "Babam" der. Selim de o sırada cesedin oğluna ait olmadığını fark etmiştir. Kendisini korkuttuğu için önce oğluna tokat atar ama sonra sarılır. Diziye Akın Koçovalı olarak Gülperi dizisinde Hasan Taşkın rolünü oynayan yetenekli oyuncu Burak Dakak girmiştir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder