Yasak Elma 45.bölüm özet. Şahika Yiğit'in sırrını öğreniyor

Yıldız Zehra'yı Caner ile olan ilişkisi ile tehdit edip herkesin eve dönmesini sağlamasını ister. Görüntülerle de tehdidini destekler. Yıldız düştüğü için babasının arada kaldığını babalarına destek olmaları gerektiğini bu yüzden ertesi gün eve dönmeleri gerektiğine Erim'i ikna eder.

Ender; Kaya'ya gittiğinde orada adamın kız kardeşi Şahika ile karşılaşır. İki kadın birbirlerinden hiç hoşlanmamaktadır. İsviçre de yaşamış ve eski eşi ölmüş; çocuklarıyla da arasının iyi olmadığı için Türkiye'ye dönmüştür. Şahika hemen Halit ile ilgili bilgi toplamaya başlar

Ender Kaya'ya aile resmini bozmak istemediği için bir cevap veremeyeceğini söyleyip biraz zaman ister. Ancak adam beklemeyi istemez ve gider. Ender Halit'in eve geri döneceğini öğrenince adamla tartışır.

Şirkette Sevda isminde genç bir kadın geçici olarak Halit'in sekreteri olur ve adama sürekli yeşil ışık yakmaya başlar. Yıldız kadından şüphelenip kavga çıkartır.

Zeynep'ten de romantik bir akşam yemeği için malzemeler almasını ister. Zehra babasını ayarlayıp akşam yemek yemek ister hatta Kaya'yı da çağırır. Yıldız Halit'i evde kalmaya ve kendisiyle olmaya ikna edince Zehra ve Kaya baş başa kalır. Aynı restauranta Ender ve Caner de gelince aynı masaya otururlar. Köşkte tekrar beraberdirler.

Halit Yıldız'a akşam bir davet olduğunu ama onun gelmesini istemediğini net bir dille söyler ama Yıldız Zeynep'i kandırıp kendisini davete götürmelerini sağlar. Alihan bunu Halit'ten duyunca karısıyla tartışır. Oysaki Zeynep'in bir şeyden haberi yoktur.

Kaya Yiğit'le ilgili bilgilere bakarken aynı mahallede büyüdüklerini görür. Şahika; abisinden duyduğu bu çocuğun bir konuşmasından Ender'e olan kinini duyunca kendisi ilgilenmeye başlar. Ender'e acil ve önemli ulaşması gereken bir dosyayı saklar. Ender çok kızınca Kaya araya girer.

Emir ve Lila ilişkilerini Alihan'a söylemeye karar verirler. Alihan duruma şaşırır ve ikiliyi birbirine düşürür.
Aysel Yıldız'a bir arkadaşının hanımının enerjiciye gittiğini ve işlerinin düzeldiğini söyleyip randevu alır. Yıldız adamı da delirtir.

Ender davette Zerrin'i Zeynep ile ilgili kışkırtır. Aile yadigarı broşu evlendiğinde Zerrin Zeynep'e takmıştır. Ender bir sürü şey söyleyip ondan almasını tembihleyip ikna eder.

Yiğit gece çalıştığı bir yerde Yağmur isminde bir kızla karşılaşır. Ertesi gün Kaya'nın bulduğu burs sayesinde üniversiteye kayıt olurken kızla yine karşılaşır

Zeynep ve Alihan barışır. Başkaları yüzünden kavga etmemeleri gerektiği konusunda anlaşırlar. Zerrin Zeynep'e gidip düğün hediyesi olarak taktığı aile yadigarı broşu kızına vereceğini söyleyip geri ister. Zeynep çok bozulur ama Alihan'a söylemez

Şahika davette Halit'in kendisini fark etmesini sağlar. Ardından bir mesajla Yiğit'in kendisiyle buluşmasını sağlar. Ona derdinin ne olduğunu sorup ısrar eder. Yiğit annesini bulmak için geldiğini söyleyince Ender olduğunu anlar. O da çocuğa büyük bir planla oraya geldiğini eğer kendisine sağdık olursa gördüğü herşeyin onların olabileceğini söyler.

Ender işe yeni giren Halit'in asistanını satın almış ve onun sayesinde Yıldız'dan kurtulmayı planladığını söyler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder