Yasak Elma 47.bölüm özet (Sezon Finali). Ender ölecek mi

Yıldız köşkten kovulduğunda Halit çoktan hesabındaki parayı da kredi kartlarını da iptal ettirir. Sevmeyenleri bayram eder. Yıldız mecburen Emir'e gider. Adam onu çok arkadaşça ve misafirperver davranır. Gülsüm Yıldız'a gaz verir.

Şahika Yiğit'in yiğeni olup olmadığını anlamak için abisinin fırçasını alır. Test sonucuna göre Yiğit gerçekten yiğenidir ama çocuğa bunu söylemez.

Halit önceden sözleştikleri gibi daha o akşam Şahika ve Kaya'yı evinde ağırlar. Zehra babasının Şahika'ya ilgisini fark eder. Ender de o akşam köşke gidince bu manzarayı görüp masaya oturur. Şahika ile birbirlerine laf sokarlar. Kaya ve Ender de restleşir

Yağmur ise Yiğit ile karşılaşmak için vale olarak çalıştığı mekana gelip çocukla konuşmaya çalışır ama yiğit mesafelidir. Şirkette Yiğit Erim'e matematik dersi verirken gören Ender oğlunu eve yollayıp Yiğit'i kibarca aşağılar. Erim notlarını unutunca köşke Yiğit götürür. Erim'e ders anlatırken Yağmur ve Lila gelir.

Caner Zehra'ya evlenme teklif eder. Zehra evlenmek istemediğini söyler. Caner çok bozulur. Onlar konuşurken Lila onları görür ama Caner'in yüzünü değil giydiği kot montu görüp Emir'e de anlatır. Emir fark edip Caner'le yüzleşip dertleşir. Zehra da Lila'yla konuşur. Zehra teklifini kabul edecekken Caner ayrılmak istediğini söyler.

Yıldız ertesi gün şirkete gider ve sekreter Sevda'yla konuşmak ister. Ama Sevda çoktan yurtdışına gitmiştir. Halit ile konuşmaya çalışır ama adam ona karşı çok serttir. Kaya şirkette karşılaştığı Yıldız'ı dinler ve ona yardım teklif eder. Yıldız Ender'in odasında onunla yüzleşirken Kaya onları duyar.

Şahika şirkete gelip Halit'e bir arkadaşının tanıtım şirketi olduğunu söyleyip teklif verir. Ender'in işini de elinden alınca Ender daha da kızar. Kozlarını paylaşırlar. Kaya duyduklarını Şahika'ya anlatır. O da önce Ender ile sonra Halit ile konuşmasını tavsiye eder. Tam gidip Halit ile konuşacakken içeri sekreter Sevda girer. Sevda'yı asıl en başta Şahika tutmuş. Önce Yıldız'ı sonra Ender'i suçlamasını istemiş. İnanması için Ender'in ses kaydını Halit'e dinletir.

Halit Ender'i odasından ve şirketten kovar. Hatta güvenlikle çıkarttırır. Ender bunu ona kimin yaptığını düşünür. Yıldız'ın olamayacağını fark eder ve Şahika olduğunu anlar. Şahika ve Halit akşam yemeğe gider. Kaya Yıldız'ı arayıp konuşmak ister ve olanları anlatır. Yıldız sevinir ama neden hala kocasının onu aramadığını anlamaz. Ertesi gün köşke gider. Halit yüzüne karşı "Masum olman beni ilgilendirmiyor. Seni istemiyorum. Boşanıyoruz" der. Yıldız ağlayarak eşyalarını toplar. Avukat boşanma protokolünü Yıldız'a verir.

Ender Şahika'nın eski kocasının çocuğuyla konuşur. Adam Şahika'nın babasını zehirlediğini düşündüklerini söyler. Ellerinde bir kanıt yoktur ama neredeyse emindirler. Hiç para vermeden ondan kurtulmuşlardır. Ender endişelendiği için adamın Halit ile konuşmasını ister. Ender Halit'e gidip durumu anlatır. Adamı arar ama adam o akşam kalp krizinden ölmüştür. Halit yine inanmaz ama Ender daha da panik olur ve köşke gider

Köşkte Yıldız ve Ender tartışır. Aysel aceleyle evden çıkar. Şahika Ender'le konuşmak için köşke giderken Yiğit'i arayıp Ender'le ilgili yalan söyleyip çocuğu köşke gidip annesiyle yüzleşmesi için çağırır. Ender ve Şahika köşkte restleşirler. Kapıya gelen Yiğit Ender'le sinirle konuşunca kadın çocuğu hadsiz bulur ve kapıdan kovar.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder