Çukur Dizisi 64.bölüm özet. Uluç'un ihaneti öğreniliyor

Yücel'i vurmasına rağmen adam ölmemiştir. Aliço panikleyip karı çatıya atlamaya çalışırken Yamaç onu zorlukla yakalar. Yücel onu omzundan vurur. Yine vuracakken Cumali yetişir. Yücel'i vurur ama ölmez. Hatta kaçar. Meğerse çelik yelek giyiyormuş. Cumali çatıya atlayıp Aliço'yu yukarı çeker. Hastaneye getirirler. 

Salih başına gelenleri anlatır. Emmi araştırıp Azer'le konuşmak için elçi göndermeye karar verir. Salih tek başına gitmeye karar verir ama yolda polis çevirmesine takılıp ruhsatsız silah taşımaktan emniyete alınır. İdris baba durumu öğrenince Azer ile konuşmaya tek gider. 5 milyon kan parasının 2 gün içinde ister.

Geçen bölüm sonunda Cumali yakaladığı Nejat; tek hainin Yücel olmadığını söyleyip Uluç reisin adını verir. Cumali duyduklarını Selim'e anlatır. Selim parayı bulmak için Uluç'a gidelim niyetini anlarız der. Cumali Uluç'la ilgili duyumunu Yamaç'a da anlatır

Damla babasına gidip Yücel'i bulması için yardım ister ama adam yanaşmaz. Damla çıkarken içeri Yücel'in girdiğini görür ve konuşmalarını dinler. Eve geldiğinde Cumali ona babasına gideceklerini söylediğinde gitmeyin der ama Selim gider. Selim yazıhane önünde bekleyip takip eder. Ormanda Remzi ile buluştuğunu görüp resimler.

Celasun içerken Meke yanına gelir ve arıza çıkarmak için Mustafa isminde araba satan bir adama gidip geçmişten gelen bir olayın hesabını sorup kavga çıkarıp arabalarından ikisini alıp başka birine satar. Aldıkları parayla bir mekana gider. Kavga çıkınca dışarı atılırlar

Aliço hastanede işlem için parmağını sisteme girdiğinde birisi Ali Çoban isminde birini bulduğunu üstüne haber verir. Adam sonra hastaneye gelip Aliço'yu aramaya başlar. Evine de gidip bakar. Bulamayınca beklemeye başlar. Aliço Koçovalıların evinde sıkılınca barınağında kalmak ister. Kemal de onunla kalır. Adam onları izlemektedir.

Selim'in çektiği Uluç ve Remzi'nin videosunu İdris'e de gösterir. Yücel'in planı şudur: Uluç paranın bir kısmını verip geri kalanı kesin diyecek; başkasına gitmemelerini sağlayacak; son anda parayı bulamadım diyecek böylece Azer'e karşı boşa düşeceklerdir.

Cumali Timsah'ı bulur. Adam canını kurtarmak için 5 milyonu vereceğini söyler. Verdiği para sahte çıkınca Aliço kendisindeki parayı verir. Azer gelir ve kardeşimi madem öldürmediniz bu neyin parası der ve paraları benzin döküp yakar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder