İçerde Dizisi 21. bölüm özet. Mert Celal'in ağlarında

Geçen bölüm sonunda Sarp ıssız bir yerde Yusuf müdür ile buluşmuştu. Sarp'ı takip eden Mert onları görüp şaşırmıştı. Onu arayan Celal babasına gördüklerini anlatan Mert'in kendisini takip ettiğini barış'tan duyan Sarp; Yusuf müdürle oyun yaparlar. Sanki Sarp'ın Yusuf ile buluşacağından haberi yokmuş da Yusuf onu tuzağa düşürmüş gibi yaparlar. Yusuf vurulanın kendi öz oğlu olduğunu söylediğinde herkes bu düzmece buluşmaya inanır.

Tutuklanan Sarp'a avukat olarak Melek gelir ama daha çok sorduğu şey Coşkun'u onun öldürüp öldürmediğidir. Coşkun da buluştuğu Ayhan'dan kendisinin herkes tarafından öldü bilinmesinin sürdürmesini ister. Yusuf da Sarp'tan Yaşar'ı bulmasını ister. Yapılan bir ihbarda aranılan evde Yaşar'ın Gökhan'ı vurarak aldığı narkotiğin paraları vardır. Üzerlerindeki kan da Yaşar'ın kanı çıkar ve Sarp böylece temize çıkar ama Sarp'ın suçsuz olması; Mert'in "Sarp'ı Yaşar'ı vururken gördüm" lafını söylediği insanların dikkatini çeker.

Eylen Mert'e "Neden Sarp'ı suçsuz yere suçladın. Neden ona taktın da içeri atmaya uğraştın" diye hesap sormasına neden olur. İki sevgili evde otururken Mert'e bir zarf gelir. İçinde kanlı bir mendil ve "Bu kan ailenden birine ait. Öldür Celal'i al aileni yazmaktadır" Mert zarfı getireni takip etmeye çalışır ama bulamaz. Diğer tarafta evde yalnız kalan Eylem Mert'in diğer telefonunu bulur ve oradaki Celal'in numarasını alır

Yaşar Coşkun'dan öğrendikleriyle ortalığı karıştırmak ve yurt dışına kaçmayı planlamaktadır. Ancak para lazımdır. Sarp'a şantaj yapar. "Eger parayı vermezsen Celal'e Coşkun'u öldürmeyip kaçırdığını söylerim" der. Sarp'ın o kadar parası olmadığı için uyuşturucu getirmesi yolunda anlaşırlar. Uyuşturucuyu Celal'den ister. Yaşar'ı yakalayacağım der.

Evde tüm herkesin toplandığı bir yemek düzenlenir. Sarp Mert'e kendisinin haksız yere peşine düştüğü için kızgındır. Mert kendisine gelen kanla kendisininkini karşılaştırır ve %99,9 uyumlu çıkar. Mert sevinçten havalara uçar. Yaşar'ı sağ yakalamak için harekete geçer

Eylem Mert'in ikinci telefonunu arayan numarayı arar. Celal ses vermeden dinler. Kız da konuşmaz. İkisi de telefonun karşı ucundakini merak eder. Eylem numaranın kimin üzerine kayıtlı olduğunu ekipten birine sorgulatır. Celal de Mert'e biri beni aradı kartı da attım der.

Sarp Yaşar'ın istediği şekilde uyuşturucuyu getirir. İstediği yere bırakır. Mert de Sarp'ın peşindedir. İkiliyi Yaşar bir dondurucuya kilitler. Donmak üzereyken Sarp tavandaki küçük bir havalandırmadan kaçabileceklerini görür. Mert'in sığabileceği bir yer olduğu için o çıkar. Sarp'a kızgın olduğu için onu orada bırakır ama sonra dönüp Sarp'ı çıkarır.

Sarp Alyanak'a gidip yaşar yurt dışına kaçmak istese nasıl kaçar. Bir iz bul der. O da Kaptan Sermet'in ismini verir. Yusuf kaptanın yerini bulur ve Sarp adamı Yaşar'ı satması için tehdit eder. Sarp tam Yaşar'ı sıkıştırmışken polisler gelir. Sarp uyuşturucu ile yakalanmamak için tekneden suya atlayıp kaçar. Mert ailesinden haberi olduğunu ve notu onun gönderdiğini sandığı Yaşar'ı sıkıştırır ama adamın nottan haberi bile yoktur.

Coşkun Sarp'ı arayıp Celal'in kendisini ölü bilmesi karşılığında ona kardeşi Umut'un yaşadığını ve görüştüklerini söyler. Celal de Mert ile sarnıçta buluşur. Megerse Mert'e notu o yollamıştır. Mendildeki kan ise yanlışlıkla gibi gösterip parmağını kestiği Sarp'a aittir. Mert'in bu nottan kendisine bahsedip bahsetmeyeceğini anlamak için bu numarayı yapmıştır. Mert'e kendisine söylemek istediği bir şey olup olmadığını sorar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder