Bodrum Masalı 24. bölüm özet. Evren'i Bora batırmış

Geçen bölüm sonunda Ateş Alara'nın attığı konumda Su, Aslı ve Kelebek'i görür. Çıktıklarını zaten sezmiş olmasına rağmen yine de kendisine söylenmemesine kızgındır. Tabi en çok da kardeşim dediği Kelebek'e kızgındır. Ateş kızgınlıkla Bora'ya gider ve "Bizden uzak dur. Sana Faryalı'yı yedirmem" der. Bora'nın yeni planı Faryalı ile Ateş'in arasını açmaktır.

Uzay otelde Faryalı'ya ait olan bileklik ile Aslı'nın annesine ait bilekliği eşleştirir. Tam bazı şeyleri çözecekken Süha gelir ve "Bileklikler benim" der. Kimseye bir şey söylememesi için tembihler. Sonrasında Katerina diye birini arar. Ondan aldığı telefonla başka birini arayıp "Onun bir çocuğu oldu mu?" diye sorar ama cevap alamaz

Ateş; Bora'nın Haydar'dan aldığı arazi için imar izni çıkaracak bir kurulun otele geleceğini duyar. Araziye izin çıkarmak için kurula baskı yapacağı hard diski almayı planlamaktadır. Ferdi'den otele gidip turist kılığında bilgi toplamasını ister

Faryalı arsayı sattığını öğrendiğinde Haydar efenin kapısına dayanır. Süha reisin portakal bahçesine alacaklı çıkar. Bu da Bora'nın bir oyunudur. Nakit para yerine çek verir. Bu çek ile ihaleye katılmak için Yıldız ve Faryalı oraya giderler.

Uzay annesinin bilekliği ve Süha reis ile ilgili konuştuklarını anlatınca kız Süha'ya gider. Süha olayı geçiştirir. Aslı ben Kos'a gidicem diye tutturur. Uzay onu teknesi ile Kos'a götürür. Önceden annesinin bilekliklerinden satan bir dükkanın yaşlı sahibi ile konuşur. O da onları annesinin evinin yanındaki evde oturan bir yaşlı kadına yönlendirir. Aslı annesinin isminin Maya olduğunu öğrenir. Geç olduğu için dönemezler. Aslı teknede uyuyakalır.

Ateş Ferdi ile Cahit'in eski otelinde kurulun geleceği yeri Bora'nın odasını araştırırlarken yakalanırlar. Bora onları odaya kilitleyip başlarına adam diker. Tam o sırada Haydar efe otele gelip olay çıkarır. O gürültü ve kargaşada Evren oğluna oteldeki her kapıyı açan bir kart verir. Ateş o kartla projeksiyon odasına girip şantaj yapılacak görüntüleri siler. Kendi görüntülerini koyar. Kuruldan karar çıkmaz. Son anda kaçışa Kelebek yardım ederek Ateş ile arayı düzeltir.

Faryalı aldığı çeki kontrol ettirir ve hesapta para olduğunu öğrenir ama bankada nakit olmadığından çekemez. Çek ile ihaleye girer. Tam el sıkışacaklar iken çekin çalıntı olduğu ihbarı bulunduğunu öğrenirler. Çek de Bora'nın üzerineymiş. Lal gelir ve evi satın alır

Evren de Bora'nın onların hayatında ne kadardır olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Avukatından bu bilgiyi bulmasını ister. Evren kendisine gelen maile belgelere bakar. Öfke ile evden çıkar. Gözde adamın bu halinden endişelenir ve panik olur. Yaşadıkları yüzünden kanaması olur.

Akşam Bora restauranta bizimkilerin yanına gelir ve Evren'i kendisinin batırdığını söyler. Herkes şok olur. Evi ve anneannesinin gümüşlerini onlara hediye eder. "Sizin iyiliğiniz için yaptım. Evren'in gerçek yüzünü gördünüz" der. Faryalı'nın gitmesinin de onlar için hayırlı olduğunu söyler.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder