Bodrum Masalı 23. bölüm özet. Faryalı köşeye sıkışıyor

Bodrum Masalı'nda Faryalı ve Yıldız tekrar beraber olmalarının mutluluğuyla yeni bir güne başlarlar. Yıldız Faryalı'dan aldığı bilekliği artık takmaya başlar. Faryalı Ateş'in fikri olarak futbol kulübünün başkanına gider ve lig devam ederken gelenlerin Yıldızlı otelde kalmaları için onunla el sıkışır.

Bora Yıldızlı oteli alabilmek için Faryalı'yı köşeye sıkıştırmak için kolları sıvar. Otelin deniz ile tek bağlantısı olan küçük imarı, iskanı olmayan arsayı almaya karar verir. Fakat arsa Haydar efe'ninmiş. Lal gidip huysuz adamla konuşur ve arsanın değerinin üstünde bir rakam teklif eder. Haydar efekabul eder. Üstüne de ertesi gün olan sevgililer günü için Üzüm ve kendisine romantik bir yemek ister.

Su babasını görmeye hard disk için ona söylenmeye gider. Bora baba kız konuşmasına dahil olup Evren'i ezer. Köşeye sıkışmış olmaktan hoşlanmadığı için Evren Ateş'e gidip arsa meselesini ona anlatır. Ateş Faryalı'ya haber verir. Faryalı Haydar'ya biz aileyiz der ve arsayı satmasını engeller.

Lal Ateş'in peşine düşer. Çocuk onunla konuşur ama pas vermez. Yıldız Faryalı'dan duyduğu Bora'ya gider ve "Çocuklarımdan ve bizden uzak dur" der. Adam da ona "Şuan kötülük gibi gelen aslında iyilik olabilir. Ben size geçmişte de iyilik yaptım" der. Ama ne olduğunu söylemez. Bu arada öğreniriz ki Bora'nın sevdiği kadın Lal'in ablasıymış ve 14 şubatta kazada ölmüş

Kelebek bütün romantikliği ile Su'ya sevgililer günü sürprizleri hazırlamaktadır. Bir kaç kez Ateş'e yakalanır ama yalan söyleyip kurtarır. Ateş ona her seferinde "Sevgilin mi var?" diye sorar. O da her seferinde yok der. Su'ya da bir planı yokmuş gibi davranır. 

Aslı tekrar babasının evine döner. Bu arada Stavros ile tekrar annesi ile ilgili konuşmaya gittiğinde adamın öldüğünü görür. O sırada oraya gelen Uzay ile acısını paylaşır. Beraber evi karıştırıp bir zarfta ona bırakılmış 2 yasemin bileklik bulurlar. Aslı birini Uzay'a verir. Uzay bir acentede çalışan ve ertesi gün Kos'a gidecek birinden bilekliği araştırmasını ister.

Ateş'in sevgililer gününe inanmaması ve Aslı'nın üzüntüsünü paylaşmaması gibi sebeplerden araları biraz limonileşir. Bu arada Alara da Ferdi üzerinden grupla ilgili bilgiler toplamaktadır. Çocuğa da benimle olduğunu onlara söyleme babamın kulağına gitmesin der. Ferdi'den Kelebek'in Su'yla bir yerde sevgililer gününü kutlayacağını öğrenir.

Faryalı Yıldız ile beraber gece yemek yemek için hazırlıklar yapar. Kelebek'e restaurantta durmasını tembihler. Kelebek de o işi Aslı ve Ateş'e yıkar. Haydar çok hevesli bir şekilde sevdalılar gününe hazırlanır. Ancak Üzüm o günün hristiyan adeti olduğunu duyduğu için adamı tersler ve çok ağır laflar eder. Adamın kalbi çok kırılır.

Futbol takımı başkanına daha iyi bir teklif götürüp Bora bertaraf eder. Adam Faryalı'ya konaklaması için takımı yollamayacaktır. Aynı zaman Haydar efe de Üzüm'ün onu istememesine kızrıldığından arsayı Bora'ya satar. Faryalı'nın tüm bu kötü gelişmelerden haberi yoktur.

Alara Ferdi'yi takip eder ve Kelebek ile Su'yun yerini Ateş'e mesa atar. Kelebek Su'ya aldığı hediyeyi unutup Aslı'dan getirmesini ister. Ateş oraya geldiğinde en güvendiği 3 kişinin kendisinin arkasından iş çevirdiğini görüp bozulur. Bu arada Aslı restaurattaki müşterilerle ilgilenmeyi Uzay'a bırakır. Uzay fatura kesmek için kaşe aradığı sırada müdüriyette Faryalı'nın sakladığı yasemin bilekliği görür ve Aslı ile Faryalı'nın alakasını kurar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder