Adı Efsane 4. bölüm özet. Bahar hoca Tarık'ı şikayet eder

Kanal D'nin sevilen dizisi Adı Efsane de geçen bölüm Tarık Kızı Melis ile baba kız gecesine gidecekken Hakan'ın babası tarafından kaza ile bıçaklanır. Bu bölümde de bu olayın etkileri sürer. Hakan'ı nezaretten salıverirler. Bilir komiser ona bakmaya çalışır. 

Melis sabah ilk iş babasının evinin camını indirir. Okulda da kendisi ile dalga geçen bir arkadaşı ile kavga eder. Bahar hoca da Melis'e gece olanları anlatmak için gelir ama Seçil onu hiç dinlemez. Tarık da kızları ile görüşmek konuşmak ister ama kızlar onu dinlemez. İtiş kakış sırasında orada bulunan Kıvanç'a vurur. Hakan Melis'e gidip baban benim babam yüzünden gelemedi der ama kız pek bu durumla ilgilenmez. 

Hakan annesine rest çeker. Babam bu eve gelirse bir daha ben gelmem. Seçimini yapacaksın der. Ama kadın o sırada zaten adamı içerde saklamaktadır. Hakan okulda müdüre bile diklenir. Bahar çocukla konuşur ve takım olmaları için cesaretlendirir. 

Tarık antreman sırasında çocuklara çok ağır çalıştırır. Bahar hoca Tarık'ı uyarınca adam öfke nöbeti geçirir. Kıvanç da kendisine vurduğu için Tarık'a öfkelidir. Kıvanç gece okula gelip Tarık'ın arabası ile okul müdürünün arabasına çarpıp kaçar. Suç; gürültüyü duyup oraya giden çocukların üzerine kalır. Müdür onları disipline verir ve maça da almaz. Başka çocuklarla gider.

Bahar Tarık'ın öfkesini kontrol edememesiyle ilgili endişelidir. Seçil Tarık'a öfkesinden kendi yaptığı heykeli bozacakken yine de kıyamaz. Hakan annesinin kocasına eşya götüreceğini anlar ve onu takip ederken Bilir komiserle karşılaşır ve babasını tutuklatır. Bahar Tarık hoca'yı şikayet eder. Hakkında inceleme yapılmasını talep eder.

Bilir komiser gidip çocuklarla konuşur. Onlar da Tarık'ın evine gidip onu toparlarlar. E kendi yöntemleriyle elbette. Tarık ve ekip gelip müdürle pazarlık yapar ve şampiyon olurlarsa daha fazla ödenek alacağını söyler. O maçı kazanmak zorundadırlar. Yoksa Tarık işinden olacak; kızlarını kaybedecek çocuklar da okuldan atılacaklardır. İlk yarı kötü oynarlar ama sonrasında toparlarlar ancak kazanıp kazanamadıklarını göremeden bölüm biter


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder