Her Yerde Sen 2.bölüm özet. Demir şirkete yeni kurallar getiriyor

Camı kırarak eve giren Selin'i ayağı camlar yüzünden kesilmesin diye kucağına alan Demir; sonrasında çırpınıp duran kızı ikisini de zarara uğratmasın diye odasına kilitler. Selin bu kez de çarşafları birbirine bağlayıp aşağıya inmeye çalışır. Demir geldiğinde dengesini kaybedip düşer. Her zaman çıkan omzu çıkar. Demir omzu yerine takar. Selin çok güçlü bir kas gevşetici içer. Hemde Demir'i dinlemeyerek 2 tane içer. Bu sefer sarhoş gibi olur. Demir'i bir kez daha Peter Pan zanneder.

Sabah uyandıklarında Demir onu hastaneye gitmeye zorla ikna eder. Doktor omzunu dinlendirmesini ve korumasını ister. Şirkette Operayşın Çıta için yeni bir plan yaparlar. Sürekli karar değiştiren manyak bir bayan müşterilerini Demir'e yönlendirirler. Demir kadına öyle bir yaklaşır ki kadın kuzu gibi olur. Selin'e evde kullanması ve Demir'i sinir etmesi için bazı şeyler verirler. Selin yanlışlıkla baharatlı bir oda kokusunu sıkarak toplantıyı sabote eder. Demir hemen bu konuyla ilgili yeni bir yasak koyarak konuyu kapatır.

Cafenin sahibi Uzay ve veteriner İbrahim ise Demir ile tanışıp onu severler.
Bora Merve'yi yumuşatmayı başarır.
Ayda'nın İbrahim'e ilgisi artarak devam eder
Demir'in babası oğluyla görüşmek isteyip Vedat'ı arar. Demir arkadaşının konuyu açmasından bile rahatsız olur.
Selin'in kilitli odasında çektiği resimler vardır. Karanlık oda kızın kaçış noktasıdır.

Leyla ve Firuze kardeşler kendilerine borç vermesi için babalarının arkadaşlarının çocuklarına ulaşmaya çalışır. O akşam Demir ve Selin kendileriyle ev meselesini konuşmak isteyince olabildiğince yemek yapıp, muhabbet açıp konuya gelinmesini engellemeye çalışır. Sonrasında ikili birbirine aşık olursa beraber yaşamak isteyecekleri için onları aşık etmeleri gerektiğine karar verirler. İki kardeşin yeni planı budur.

Burak ise ihaleyi aldıklarında bunu sağlayan karanlık şahıslara verecekleri parayı veremezler. Bu para karşılığında paralarını aklamalarını isterler. Burak kendilerinin uzaktaki bir yazlığını sanki arkadaşının işiymiş gibi lanse edip her şeyiyle kendi ilgilenip faturaları olabildiğine şişirip parayı aklamaya çalışmaktadır. Bu yüzden stresli olduğundan biraz ters telaşlı tavırlar sergiler.

Otel sahibi adam kendi şirketinde çalışanları ve mimarlık şirketi çalışanlarını evinin bahçesindeki barbekü partisine çağırır. Selin güzelliği ile Demir'i afallatır. Karşı şirketten daha önce Burak'ı tanıyan bir erkek Selin'i yakın markaja alır. Selin onun niyetini anlamayıp hareketlerini samimiyetine verir. Demir onu adamla ilgili uyarır ama Selin dinlemez. Adam kızı evin bir odasında sıkıştırınca olaya tanık olan Demir; adamı döver.

Burak'ın şirkette hazırladığı yüksek harcamalı dosyayı yanlışlıkla Selin alır. Bunu fark eden Burak partide Selin'in çantasını düşürüp anahtarını çaktırmadan alır. Parti bitmek üzereyken eve gider ve anahtarla girer. Evde dosyayı ararken asılan adam yüzünden tadı kaçan Selin ve Demir de partiden erken ayrılıp eve gelir. Dosyayı alıp yavaşça evden çıkarken Selin'e çarpan Burak yüzünden kız bayılır. Burak yüzünde maske ile kıza eğilmişken Demir bu manzarayı görür. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder