Benim Tatlı Yalanım 2.bölüm özet. Suna Kayra'nın annesi oluyor

Suna ilk başta kabul etmez ama çıkarken karşılaştığı Hande de sorular sorarken Kayra'ya yakalanınca kalmaya karar verir. Suya düştüğü için telefonuna ulaşamayan ailesini abla Burcu da kaldı diyerek oyalar. Suna partide Kayra ve çocuklarla çok eğlenir. Hande partide Suna'yı sıkıştırır. Burcu partiye gidip arkadaşını görür. Akşam herkes dağılıp kayra uyuyunca Nejat Suna'dan gitmesini ister.

Suna eve döndüğünde babasının arkadaşından borç alamadığını bu yüzden kahveyi boşaltmak zorunda kalacaklarını öğrenir. Nejat kahve için konuşmaya gelir ama Şevket baba kahveyi boşalttıklarını söyler.

Kayra uyandığında babası ona annesinin gitmek zorunda olduğunu söyleyip bir kartpostal okur. Kız içine kapanır. Kayra okuldan kaçıp kargo aracına binip annesinin kartpostal adresine gitmek istediğini söyler. Polisler arayınca Nejat gidip kızını alır ama Kayra çok öfkelidir.

Nejat akşam Suna ile buluşup 3 aylığına 200 bin ister. Akşam Kayra uyuyunca eve dönecek şekilde anlaşırlar. Hayri'den para alırken ablası onları basıp olay çıkarır. Suna Saniye'ye olanları anlatır. Abla kardeş tefeciye gidip senetleri alıp ipoteği kaldırmasını ister. Ancak tek şartları vardır: Abi ve babanın olanları duymaması.

Batırdığı işi temizlemek isteyen Rafet; evde toplanan parayı 52.500'ü alır ve tefeciye gidip olayı sonlandırmasını ister. Tefeci Rafet'in karşısında boş senetleri yırtıp o parayı da alıp kahveyi onlara geri verdiğini söyler. Rafet olanları babasına ve kardeşlerine haber verir. Kızlar ekstra para verildiği; tefecinin de aldığını duyunca şoke olur

Suna eve döner ve Kayra ile konuşur. Aylin'in gittiğini zanneden Hande eve gelir. Nejat Suna'dan oldukça zeki olan Hande'den uzak durmasını tembihler. Ama Suna tek olduğunda kendisine laf sokan Hande'yi fena tersler. Hande şirketten bir kıza Aylin'i takip etme görevi verir.

Kayra uyumamak için ısrara eder. En son ikinizin ortasında yatıcam diye tutturur. Uyuyakalınca Nejat onu eve bırakır. Kardeşini birinin bıraktığını gören Rafet olay çıkarır. Sabah kız daha ilk günden geç kalır. Nejat Suna'ya Kayra'nın fıstığa alerjisi olduğunu ve Kayra'nın çantasını yanında taşıması gerektiğini söyler. Liste verip okumasını ister.

Hayri para için bu işi kabul ettiği için Suna'ya güvenmez. Yaramazlık olsun diye Hayri'yi atlatıp okulu da ekerler. Parklarda eğlenirken kızın dizi kanar. Kayra'ya bir sürü abur cubur yedirir. Nejat bunu duyunca hemen gelip kızını ve Suna'yı alır. Kayra bir dolap çevirip annesini ve kendisini teknedeki iş gezisine davet ettirir. Onları gören Nejat şaşırır. İlk başta Suna'ya kızsa da araştırdığında bunu kızının yaptığını anlar. Tam barıştıkları sırada Kayra fıstık alerjisine rağmen bir kanepe yer.

Rafet Suna'nın çalıştığı otele gider. Müdürü uygunsuz davranışları yüzünden işten çıkarıldığını söyler. Babası Suna'nın odasında muhallebici ile ilgili planlarını görüp Saniye'yi sıkıştırır.

Hande; anne kızın peşine taktığı şirket çalışanının kaydettiği bir videodan Nejat'ın Suna'ya 200bin verdiğini duyar ama neden nasıl olduğunu anlayamaz

Kayra fıstık yüzünden fenalaşınca Suna'dan Kayra'nın çantası diye verdiği ve yanından ayırmamasını tembihlediği içinde ilacı olan çantasını ister. Suna çantayı arabada unutmuştur. Allahtan hande de o iğne vardır. İğneyi vururlar ve Kayra kurtulur. Nejat Suna'yı sorumsuzlukla suçlar ve işten kovar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder