Her Yerde Sen 1.bölüm özet. Hikaye ve karakterler

Selin birikimiyle aldığı harap haldeki evini tamir ettirir ve yerleşir. Derken günlerden bir gün içeri anahtarıyla Demir Erendil girer. İkisi de evin kendisine ait olduğunu söyleyip ayrı ayrı polisi arar. ikisinde de tapu vardır. Avukata danıştıklarında evin yarısına sahip Leyla hanımın Selin'e kendi payını, yine yarısına sahip olan kardeşi Firuze hanımın da kendi payını Demir'e sattığı ortaya çıkar.

Demir'in o evle ilgili geçmişten gelen anıları vardır. Selin ise tadilatını yaptığı ve istediği gibi dizayn ettiği evini sevmektedir. Üstelik Selin'in evcil hayvanları olduğu için bahçeli evde oturması şarttır. İkisi de evde hak iddia eder. İkisi de inatçıdır.

ArteMim mimarlık zor günler atlatmış ama hala batma tehlikesi sürmektedir. Demir kendisine 1 yıl karışılmaması şartı ile şirketin %20sine ortak olur. Şirketi bu zor zamanlarda büyük patron Ekrem beyin oğlu Burak yönetmiştir. Bir ihaleyi alabilmek için bazı karanlık tiplerle çalışmak zorunda kalmıştır Bu yüzden başa kendisinin değil Demir'in geçmesinden rahatsız olur.

Şirkette Bora isimli çalışan bir süredir çıktığı Merve'ye toplantı sırasında evlenme teklif eder. Bu manzarayı gören Demir şirkette ilişki yasağı getirir. Selin evden sonra şirkette de karşısına çıkan Demir'e gıcık olmuş durumdadır. Şirkettekileri organize edip Çita ismini taktıkları Demir'e karşı ortak bir operasyon planlar. Diğer kızlar ise aynı evde yaşamak zorunda kalan Demir'i sinir etmesi için Selin'e akıllar vermektedir. Ve eğer Demir şirketten birine aşık olursa bu yasağı otomatikman kaldırmak zorunda kalacaktır.

Evde ve şirkette çekişmeleri sürerken ikili arasında farklı hisler de doğmaya başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder