Afili Aşk 1.bölüm özet. Karakterler ve hikaye

Kanal D ekranlarında başlayan yaz dizisi Afili Aşk ilk bölümüyle ekranlardaydı. Kerem tekstil işi yapan Muhsin beyin küçük oğludur. Annesinin sürekli kollamaya çalıştığı genç adam çapkın, kendinden başka kimseyi önemsemeyen biri olmuştur. İşleri ise biraz safça abisi Ozan ve babası yürütmektedir.

Ayşe iki sert abisi, kocasını parmağında oynatan yengesi ve onların gölgesinde kalan aslında iyi annesi ile yaşamaktadır. Muhsin beyin tekstil atölyesinde yıllardır çalışan Ayşe; herkesi düşünen iyi biridir. Berk isminde biriyle birliktedir ancak bunu ailesinden saklamaktadır. Muhsin bey Ayşe'nin ölmüş babasının asker arkadaşıdır.

Kerem bir gece birlikte olduğu kızın yanından aceleyle hiç bir şey söylemeden çıkıp gazetecilerin bulunduğu bir an atölyeye gider. Kız atölyeyi basar. Muhsin bey kıza acıyıp konuşur ama kız sonrasında intihar eder. Kerem ameliyattan çıkan ve ölen birisini görünce o kız zannedip çok üzülür. Kızın durumunun iyi olduğunu öğrenince uslanmaya karar verir.

Mahallede mobilya dükkanı sahibinin tek oğlu bir genç Ayşe'yle evlenmek için ısrar eder. Abileri kardeşlerini vermeye karar verince kız çaresiz sevgilisi ile konuşur. Ancak Berk'in babası kesinlikle kızın ve ailesinin kendilerine uygun olmadığını söyler. Berk dertleşmek için Ayşe'nin en yakın arkadaşı Gonca'ya gider ve birlikte olurlar. İstemeden kaçan Ayşe arkadaşına gelince sevgilisi ve dostunun kendisini aldattığını görür.

Yıkılan Ayşe o gün abilerinin zoruyla istifa ettiği atölyeye yedek anahtar ile girip sabahlamayı planlar. Kerem de işlerini toparlamak için atölyeye gider. Kız kardeşlerinin telefonunda Kerem'in numarasını bulan abiler ve istemeye gelenler atölye önüne gelir. Muhsin bey ve ozan da gelir. Ayşe herkese Kerem'le beraber oldukları yalanını söyler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder