Her Yerde Sen 3.bölüm özet. Selin bir kez daha işleri karıştırıyor

Burak gece #SelDem'in evinden dosyayı çalarken Selin'e çarpıp kızı bayıltır. Demir'in seslenmesi üzerine kızı bırakıp kaçar. Demir onu hastaneye götürür.Neyse ki Selin'in bir şeyi yoktur. Demir; kızı bütün gece kontrol etmesi gerektiği için kendi odasında yer yatağında yatmasını ister. Satrançla ilgili bir iddialaşmaya girdikleri için sabah zorlukla uyanırlar. Demir'in eşyaları gelir. Ardından Selin de kendi eşyalarını bodrumdan tavan arasında bir odaya taşıtıp kurdurtur.

Leyla ve Firuze kardeşler ise ikilinin birbirlerine aşık olurlarsa aynı evde oturmak isteyeceklerini düşünüp afrodizyak kekinden yaparlar. #selDem'in kapısına bir özür notuyla bırakırlar. İkili keki yer. Sonrasında olanları kontrol için gelen kardeşler işe yaramadığını düşündükleri kekin geri kalanını da yer. İki kardeş sabahı sabah eder.

Bora Merve'yle arasının partideki danslarından sonra daha iyi olacağını zanneder ama kız hala uzak durmak istemektedir. İbo ve Ayda buluşup konuşurlar. Ardından kedi pansiyonu için yine şirkete gelen İbrahim ile akşam kliniğinde toplantı yapmaya karar verirler.

Opereyşın Çita kapsamında kızların bir fikri vardır. Kendi gıcık müşterilerini yaratıp Demir'i bezdireceklerdir.

Selin anahtarını kaybettiğini düşündüğü için Demir internetten çilingir çağırır. Çilingirler hem yüksek fiyat ister hemde salondaki laptop ve tabletlerini çalarlar. Soluğu emniyette alırlar. Emniyette hemen her birim diğerine yollayınca iyice sinirlenirler. Üzerine bir de Leyla ve Firuze kardeşlerin kekinden yedikleri için ateş içindedirler. En son çaycıya saldırınca nezarete atılırlar.

Selin telefon hakkı için yukarı alındığında Demir'in telefonundan avukat Yıldırım'ı araması gerekir. Komiser yanlışlıkla oteller sahibi Yıldırım beyi arar. Selin telefonda avukat sandığı adama olanları anlatır. Anlamayınca biraz kaba konuşur. Emniyete gelen Yıldırım bey tüm iş ilişkilerini bitireceklerini söyler. Demir ondan karar vermeden öce 48 saat zaman ister

SelDem evlerine döner. İkili çilingir olayından sonra anahtarları almadıkları için kapıda kalırlar. İçeri kedinin girdiğini balığı Çiçi'yi yiyeceğini gören Selin panik olup üzülür. Demir kızın üzülmesine dayanamayıp salon camını kırıp balığı kurtarır. Pencere yerine muşamba gerer. Selin işi kaybederlerse şirketin batacağını bildiği için arkadaşlarının sorumluluğunu da üzerinde hissetmektedir.

Burak mafya kadınla görüşür. kadın onu babasının canı ile tehdit eder. 2 milyon doları aklamasını ister. Bu yüzden şirkettekiler gelip de Yıldırm beyi kaybedebileceklerini söyleyince bir çeşit kriz geçirir. Çözmesi için babasına gider ama adam Demir'e verdikleri söz gereği karışamayacaklarını söyler. Bu sefer Burak araştırıp Yıldırım beyin metresini bulup onunla anlaşır ve Bora'yı çağırıp uzak mercekli fotoğraf makinası ile resimlerini çektirir. Amacı üstü kapalı şantaj yapmaktır.

Demir Yıldırım beyin kızı Alara'yı bulur. Onunla konuşup babasıyla barışması için ne istediğini sorar. Şirkette herkes Yıldırım bey için bir şey yapmak isterken Demir hepsine özellikle mesaj atıp karışmamalarını ister. Daha sonra mini bir toplantı yapıp aynı şeyi söyler. Selin kendisini işten çıkarırsa işlerin düzeleceğini düşünüp Demir'den kendisini çıkarmasını ister. Ama o çıkarmaz

Demir sonunda Alara'yı ikna eder ama Burak da resimlerle şantaj yapmada ısrarlıdır. Burak resimlerin olduğu zarfı kendisi götürmek istemediği için Selin'in götürmesini sağlar. Kızlar Selin'i yalnız bırakmak istemeyince üçü randevuları olmayan Yıldırım beye gizlice ulaşmaya çalışır. Yanlışlıkla arşiv odasına girip kilitli kalırlar. Demir Alara ile geldiği sırada üç kız arşiv odaında yakalnmıştır. Yıldırım bey bu kez elinde zarf olan Selin'i şirketinin gizli belgesini çalmakla suçlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder