Benim Tatlı Yalanım 3.bölüm özet. Suna Kayra'ya iyice alışıyor

Nejat'ın kovduğu Suna çok üzgündür. Kayra anne ve babasının kendisi hasta olduğu için kavga ettiğini zannedip Suna'yı arayıp özür diler. Her şeyi berbat ettiği için pişmandır. Eve geldiğinde de baba ve abisi hesap sorar. Şevket baba ağlamak üzere olan kızına hata yapabileceğini ama pes etmemesi gerektiğini öğütler.

Parayı geri ödeyemeyecekleri için Nejat'tan af dileyip konuşmak ister ama işler karışınca parayı verebileceğini söylemek zorunda kalır. Kayra'nın sınıfında anneler işlerini anlatacaklarmış. Suna'dan anlatmasını isterler. Kayra çok üzülünce kabul etmek zorunda kalırlar. Her şeyi Kayra'ya itiraf etmek için pedagogdan 3 gün sonraya randevu alırlar.

Kayra pedagoga gideceğini duyunca arkadaşlarına sorar. Onlar da "Anne baban ayrılacaktır onu söylemek için çocukları ona götürürler" der. Arkadaşlarının anlatmasından  babasının hayatında Hande'nin olduğunu düşünür. Akşam için yemeği beraber yaparlarken onları gören Kayra bundan neredeyse emin olur. Arkadaşı ile Hande'nin arabasını boya yaparlar.

Kahvede reklam çekimi olayını hatırlayan Rafet ertesi gün Nejat ile konuşmak isteyip şirkete gelir. Burcu onu uzak tutmaya çalışır ama Serkan'la karşılaşır ve kahvenin artık müsait olduğunu söyleyip telefonunu verir. Şirkette Nejat Hande'ye minnettar olduğunu söyler. Suna da oraya gelir ve Hande'ye teşekkür eder.

Serkan şirkette Suna ile karşılaşır. Onu bir yere kadar bırakacakken İtalyan müşterileri arar. Tercümanı yanında yoktur ve kaybolmuştur. Suna hemen yardımcı olur. Toplantıya tercüman olarak Serkan Suna'yı da getirir. Toplantıyı kurtarır.

Suna Kayra'nın Hande'nin arabasını boya yaptığını öğrenince hemen eve gelip boyayı çıkarmaya çalışır. Hayri ile olayı kurtarırlar. Ama Suna'yı gören Nejat yine ona kızar. Akşam bütün gece Kayra'nın arkadaşlarına Afrika'yı anlatacağı için ders çalışırlar. Hande ve Serkan da eve gelip Aylin'i dinlemek isterler. Bu Nejat ve Suna'yı daha da panik yaptırır.

Hande Suna'nın anlattıklarını not alıp asistanına kontrol ettirip yalanını bulur. Nejat'a söyler. Nejat Afrika meselesinin kendisinin yalanı olduğunu söyler.

Kardeşini merak eden Saniye eve gelir. Hayri ile muhallebi yüzünden çok anlaşırlar. Saniye muhallebi yapıp Hayri'ye götürür. Kızının muhallebiyi söylediği kişiye götürmediğini öğrenen Şevket baba olayın peşine düşer.

Ertesi gün bagajda Hande'nin arabasında boya bulunca Nejat kameraya bakar ve üçüne de azarlar. Suna işten çıkar. Sonra Suna tefeciye gidip 52.500 ü geri ister. Aldığı parayı şirkete gidip Nejat'a verir. Burcu Nejat'a Suna'nın parayı kahveyi kurtarmak için tefeciye verdiğini söyler. Suna Kayra'ya Afrika'ya dönmesi gerektiğini söyleyip veda eder. Evden çıktığında babasını karşısında görür.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder