Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizisi Oyuncuları Ve Konusu


ÖMRÜM SESSİZ BİR ÇIĞLIK DİZİSİ

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte ekranlarda sezon dizileri görülmeye başladı. Diziler seyircisi ile buluşmak için gün sayarken hangi dizinin başarılı olacağı hangisinin yayından kaldırılacağı merak konusu oldu.

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Ömrüm Sessiz Bir Çığlık hem başarılı oyuncu kadrosu hemde konusu ile dikkat çekmeye hazırlanan diziler arasında yer almaya aday.

Şu sıralar televizyon kanalları var olan dizilerin sezon finallerinin ardından yeni dizilerinin tanıtımlarını yapmaya başlamış durumda hemen hemen her kanalda yeni bir dizinin başlaması bekleniyor.

Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisi ise Fox Tv'nin tanıtımlarına başladığı ve büyük dikkat çeken diziler arasına adını yazdırdı.

Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisinin oyuncuları ve konusunun ne olacağı ise yakında dizinin başlaması ile netlik kazanacak. Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisi hakkında tüm detaylı bilgileri sitemizde bulabilirsiniz.


ÖMRÜM SESSİZ BİR ÇIĞLIK DİZİSİ OYUNCULARI 

Yakında Fox Tv ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisi çok yakında seyirci ile buluşacak olan yaz sezonu dizileri arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ise yakından tanıdığımız ve başarılı isimler bulunuyor.

İşte Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizisi Oyuncuları ;

Leyla Feray                Eylem Yıldız
Tolga Sarıtaş             Güven Hokna                      
Fırat Tanış                   Ebru Üstüntaş
Dila Danışman          Serkan Şenalp
Burak Sergen             Musa Çiçek
Bülent Bilgiç               Özgül Kavruk
Özlem Başkaya         Gizem Denizci


ÖMRÜM SESSİZ BİR ÇIĞLIK DİZİSİ KONUSU

Fox Tv'nin yeni ve iddialı dizilerinden biri olan Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisi yeni sezona bomba gibi giriş yapmaya hazırlanıyor. Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisinin konusu ise en çok merak edilenler arasında yer alıyor.

Dizinin baş rolleri olan Nağme ve Ejder arasında ki aşkı konu alan dizide Ejder soylu vezengin bir aileden gelmektedir eğitim ve askerliğini tamamladıktan sonra işlerin başına geçer.

Nağme piyanistlik yaparken kısa süreliğine İstanbul'a gelen Ejder o an Nağme'yi görür ve aşık olur bunun üzerine kimseye haber vermeden kısa süre sonra evlenirler.






dizi,ömrüm sessiz bir çığlık dizisi,ömrüm sessiz bir çığlık oyuncuları,nağme kimdir,ömrüm sessiz bir çığlık konusu,fox yeni dizi,tolga sarıtaş yeni dizisi,ömrüm sessiz bir çığlık ejder,ejder kimdir,nağme kimdir,ejder kimdir kaç yaşında,tolga sarıtaş yeni dizisinin adı,leyla feray kimdir,2015 yeni diziler,yaz dizileri fox,ömrüm sessiz bir çığlık dizisi nerede çekiliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder