Kendall Jenner Kimdir?

KENDALL JENNER KİMDİR
Magazin haberlerinde son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz Kendall Jenner kim?

1995 doğumlu olan Kendall Jenner, Bruce Jenner ve Kris Jenner'ın kızıdır. Kylie Jenner adında öz kız kardeşi anne tarafından Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe kardashian ve Rob Kardashian adında 4 üvey kardeşi, baba tarafından ise 4 üvey kardeşi daha vardır.

Kendall , ünlü ABD’li genç televizyon kişiliği ve modeldir. Her dönem magazin bültenlerinde çok konuşulan ve dünya genelinde geniş bir kitle tarafından takip edilen Kim Kardashian’ın üvey kardeşidir. Kim Kardashian’ın annesinin ikinci evliliğinden olan kardeşlerinden Kendall Jenner üvey ablası ile birlikte “Keeping Up with the Kardashians” adındaki televizyon programı ile yaptığı modellik ve girişimcilik çalışmalarıyla ismini duyurmuştur.

Kendall ilk olarak kız kardeşi Kylie ile Paper Magazine dergisinin 'Güzel İnsanlar' başlığı altında yer aldı. 14 yaşında Wilhelmina modellik ajansı ile anlaşarak modellik kariyerine başladı. OK! dergisi ile fotoğraf çekimleri yaptı. 2011 yılında kızkardeşi Kylie ile birlikte Seventeen dergisi tarafından 'Stil Elçileri' olarak seçilmişlerdir. 2012 yılında ise Teen Vogue dergisine kapak olmuştur. Ailesiyle birlikte Keeping Up with the Kardashians şovuyla da tanınmaktadır. Kendall Jenner 179 cm boyunda.

Kendall Jenner Antalya'da katılacağı Dosso Dossi Fashion Show kapsamında 9 Haziran'da podyuma çıkacak.

Kendall Jenner kaç yaşında, Kendall Jenner Kim Kardashian, Kendall Jenner boyu, Kendall Jenner kimdir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder