Lada Vesta Fiyatı Ne Kadar, Ne Zaman Çıkıyor?

Fiyatı ve özellikleriyle dikkat çeken Lada Vesta Türkiye’de merakla bekleniyor.

En çok merak edilen ise “Lada Vesta’nın fiyatı ne kadar olacak?” sorusu. Bunun yanında fiyatının makul seviyede olacağı ve yaygın bir satış ağına sahip olabilmesi için düşük fiyatının yanısıra kaliteli bir donanıma sahip olacak.

 2015 yılının merakla beklenen aracı Lada Vesta, teknik özellikleri, donanımı, aksamı ve fiyatı ile yürekleri hoplatmaya ve meraklılarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Doların yükselmesi ve küresel bir krizin yavaş yavaş baş göstermesi ile araba fiyatları çok daha yükselmişti. Hatta ortalama bir araba 30-40 bin lira civarlarına erişmişti.

AutoVaz isimli Rus şirketi Lada Vesta için oldukça önemli bir miktarda yatırım yaptıklarını ve araç üretimini piyasanın vazgeçilmezi olmasını düşleyerek yaptıklarını belirtti. Aracın eylül ayında piyasaya çıkması bekleniyor.

 Lada tarafından üretilen yeni 1,4 turbo 100 beygir gücündeki motor da bu araçlarda kullanılacak. Rusya'da çok tercih edilen sürücü koltuğu yükseklik ayarı mevcut. Tüm koltuklarda, camlarda ve aynalarda ısıtma sistemi bulunuyor. 

Eylül ayında pazara girmeye hazırlanacağı ve otomobilin fiyatının ise 6100 dolardan başlayacağı bildirdi. Lada Vesta 2015 yaz sonlarına doğru satışa sunulacak. Lada Vesta'nın Türkiye'de de 2015 yaz sonlarında satışa sunulması bekleniyor. Fiyatı ise yaklaşık olarak 25 bin TL civarında olacak.


Lada Vesta nasıl, Lada Vesta fiyatı, Lada Vesta teknik özellikleri, Lada Vesta alanlar, Lada Vesta yorumları, Lada Vesta forum, Lada Vesta alınır mı, Lada Vesta Türkiye fiyatı, Lada Vesta yakıt tüketimi







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder