2015 Eurovision Final Hangi Kanal Da Elnur Hüseynov

www.once-burada.com - 2015 Eurovision Final Hangi Kanal Da Elnur Hüseynov
2015 Eurovision final Elnur Hüseynov finale kaldı mı final şarkısı Elnur Hour of the wolf Hüseynov 2015 Eurovision finalinde Hour of the wolf şarkısı


2015 Eurovision da iddialı yarışmacılardan biri Elnur Hüseynov oldu. O ses Türkiye de yakaladığı birincilik ile ün kazanan ve hayran sayısı giderek artan Elnur Hüseynov, Azerbeycan'ı temsilen katıldığı şarkı yarışmasında şuan da finale kadar yükselmiş bulunmaktadır. 2015 Eurovision final Elnur Hüseynov finale kaldı mı final şarkısı Elnur Hour of the wolf…

Finale kalan ülkeler sırasıyla Litvanya, Polonya, Slovenya, İsveç, Norveç, Karadağ, Güney Kıbrıs, Azerbaycan, Letonya ve İsrail oldu.

İkinci yarı finalde İrlanda, San Marino, Malta, Portekiz, Çеk Cumhuriyeti, İzlanda ve İsviçre elenen ülkeler oldu.

2015 Elnur Hüseynov şarkısı

Azerbaycan temsilcisi Elnur Hüseynov, 'Hour of the Wolf' (Kurdun Saati) şarkısı ile finale yükselen isim oldu.

Finale yükselen şarkıcılar, düzenlenen ortak basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak finale kalmaktan dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi.


2015 eurovision Elnur Hüseynov Şarkı Sözleri ve Biyografisi İçin Tıklayınız





Günlerdir kalabalık bir еkiple prova yapan Azerbaycan temsilcisine, bu akşam 11. sırada çıkacağı sahnede 2 dansçı eşlik edecek. Dansçılardan biri, Taylor Swift ve Celine Dion'un beğenisini kazanan ve İngilterе'nin ünlü dans yarışması 'So You Think You can Dance'in birincisi Lucas McFarlane; diğeriyse Fransa'daki 'X Factor' yarışmasının eski koreografı Julia Spiesser. Sıradan bir aşk hikayesi izlemeyeceğiniz ve vаhşi doğadan ilham alan bu çarpıcı dansın koreografıysa, performansıyla büyük alkış toplayan ve Eurovision Şarkı Yarışması 2012'yi birincilikle tamamlayan İsveçli Loreen'in koreografı Ambra Succi'ye ait. Güçlü yorumcuya yarışmada 3 vokal eşlik edecek.

Türkiye'nin bu yıl katılmadığı Elnur Hüseynov Eurovision Şarkı Yarışmasında Azerbaycan'ı temsil eden Elnur'a, ünlü isimlerin yanı sıra çok sayıda Türk ve Azeri vatandaşlar da sosyal medya üzerinden destek mesajları gönderiyor.


kaynak : önce burada

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder