26 Mayıs Salı Ütopyada Kim Elendi - Ütopya 26 Mayıs Sms Sonuçları

26 MAYIS ÜTOPYA'DA KİM ELENDİ

Bilindiği gibi bu hafta Ütopya da yeni 2 yeni yarışmacı katıldı. Kurallar gereği yeni katılan yarışmacılar arasında oylama yapılıyor ve bir kişi Ütopya ya devam ediyor. iki yeni yarışmacı olan Burcu ve Dilay arasında ütopya oylaması yapıldı ve yarışmaya devam eden isim belli oldu. 

Bu hafta ütopya ya yeni katılan Dilay ve Burcu isimli yarışmacılar için ütopya oylaması yapıldı ve iki isim sms'e yani halk oylamasına kaldı. Bu hafta yani 26 Mayısta Ütopyadan kim elendi işte detaylar.

Ekranlarının sevilen yarışması Ütopya da bu hafta Burcu ve Dilay arasında oylama yapıldı ve kalan yarışmacı ile giden yarışmacı belli oldu. Sizlere Ütopya da bu hafta eleme gecesinde yaşananları ve kimin elendiği gibi merak edilenleri buradan duyuracağız. 

ÜTOPYA 26 MAYIS KİM ELENDİ?
u yazı www.once-burada.com'a aittir
26 MAYIS ÜTOPYADA
utopya-burcu
BURCU ELENDİ

26 Mayıs Ütopya Oylama Sonuçları
Ütopya da 26 Mayıs akşamı yapılan oylamada kim kime oy verdi ayrıntılar burada olacaktır.

26 Mayıs Ütopyada yeni yarışmacılar için yapılan oylama sonucunda her iki yarışmacı Burcu ve Dilay'a eşit oy çıktı. Yani 5 oy Dilay'a çıktı. 5 oy da Burcu'ya çıktı. Böylelikle Burcu ve Dilay için halk oylamasına gidildi, SMS sonuçları haftaya yeni bölümde açıklanacaktır.

26 Mayıs Ütopya Oylama Sonuçları
TUNCAY: "BURCU"
BAHADIR: "BURCU"
BUKET: "BURCU"
HARUN: "BURCU"
SELİN: "BURCU"
ALTAR: "DİLAY"
SEMİH: "DİLAY"
KAAN: "DİLAY"
MURAT: "DİLAY"
RAŞİT: "DİLAY"

ÜTOPYA YARIŞMACILARI KİMLER?
ütopya eleme gecesi, bu hafta ütopyada kim elendi, 26 mayıs ütopya eleme gecesi, 26 mayısta ütopyada kim elendi, 26 mayıs ütopya sms oylaması, 26 mayıs ütopya sms sonuçları, 26 mayıs ütopyada kim ne kadar oy aldı, üytopyada bu hafta kim elendi, ütopyadan elenen kim, utopya da kim elendi sms sonuclari, 26 mayıs ütopya oylama sonuçları, utopya sms sonuclari 26 mayıs26 mayıs utopya elenen kim oldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder