Dün Akşam Survivorda Kim Elendi - 27 Mayıs Survivor Kim Elendi

DÜN AKŞAM 27 MAYIS SURVİVOR KİM ELENDİ
www.once-burada.com'a aittir
Survivor All Star da artık haftanın en önemli zamanına ve elenen kişinin belirleneceği haftanın son bölümüne gelindi. Dün akşam 27 Mayıs Çarşamba günü yeni bölüm ve eleme heyecanı ile ekrana gelen yarışmanın ada konseyinde yaşananlar yazımızın devamındadır.

Dün erzak oyunu sonrası bir eleme daha oldu, survivorda bu akşam bir kişi adaya veda edecek. Dün akşam elenen kişi bilindiği gibi Ünlüler takımından oldu. Dün akşam Ünlülerden adaya veda edecek kişi bakalım kim oldu.

Hakan ve Berna'nın karşısına Ünlüler takımından dün akşam 27 Mayıs sms oylamasında birinci olan kişi bir isim seçti ve bireysel dokunulmazlığı kazandığı için Doğukan da bir isim seçti elenen kişi bu isimler arasından oldu. Dün akşam 27 Mayıs Çarşamba Ünlülerde sms de Merve birinci oldu ve eleme için Serenayın ismini söyledi. 

27 MAYIS SURVİVOR ALL STAR 
KİM ELENDİ
Berna Elendi


Survivor Ada Oylaması

Dün Akşam 27 Mayıs Çarşamba günü açıklanan Ünlüler takımı SMS sonuçlarında birinci olan isim MERVE AYDIN oldu. Birinci olan MERVE AYDIN elenmek için Serenay ismini söyledi. Kurallar gereği Doğukan da dokunulmazlık sembolü kazandığı için bir isim söyleme hakkı kazandı ve Anıl ismini söyledi.

www.once-burada.com'a aittir
27 mayıs çarşamba kim elendi, 27 mayıs survivor all star kim elendi, 27 mayısda survivordan kim elendi, 27 mayıs çarşamba ünlüler sms sonuçları, sörvayvır ünlüler kim elendi, 27 mayıs survivor hakan mı elendi, ünlüler sms de kim birinci oldu, dün akşam ünlülerden en çok oyu alan kim, survivor 27 mayıs eleme sonuçları, 27 mayıs ünlülerde anıl sms de kaçıncı oldu, serenay 27 mayıs oylamada kaçıncı oldu, merve sms de kaçıncı oldu,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder