2015 CEZA SUSPUS ALBÜMÜ VE YENİ ALBÜM ŞARKILARI

CEZA 2015 SUSPUS ALBÜMÜ
www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
Son günlerde Didi reklamı ile oldukça beğeni toplayan başarılı rapçi Ceza yeni albümü ile yeniden hayranlarının karşısına çıktı. Bugüne kadar yaptığı her albüm ile oldukça başarılı olan Ceza Suspus isimli yeni albümü ile müzik marketlerde yerini aldı.

Ceza Suspus isimli yeni albümünde toplamda 13 şarkı yer almaktadır. Başarılı rapçi, Ceza bu albümü ile yine oldukça ilgi görmeye başladı. Son olarak 2010 yılında Onuncu Köy isimli albümünden sonra sessizliğe bürünen Ceza 2015 yılı yeni albümü ile kaldığı yerden devam etmektedir. 

Birbirinden güzel ve kaliteli 13 şarkının yer aldığı albümde Ceza, birde Bize Sor isimli şarkıda Sansar Salvo ile düet yapmıştır. Yeni 2015 Suspus isimini verdiği yeni albümüne birde klip çeken sanatçı, klip şarkısı olarak albümle aynı isimli olan Suspus isimli şarkıyı seçmiştir. Yazımızın devamında Ceza'nın yeni albüm şarkılarının listesini ve albümde yer alan şarkıların sözlerini bulabilirsiniz. İşte ceza suspus albüm şarkı isimleri...

Ceza Suspus Albüm Şarkıları 
www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
01. Hoşgeldiniz
02. Suspus
03. Milyon Farklı Hikaye
04. Ne De Zor
05. Ders Al
06. Kime Anlatsamwww.gercekismi.blogspot.com'a aittir
07. Kolay Gelsin
08. Yok Geri Dönmek
09. Bulanık Sular
10. Sor Bize feat. Sansar Salvo
11. Kim Olduğunu Unut
12. Aç Kalbini
13. Sessizlik

Sevilen rapçi Ceza'nın yeni albümünde yer alan şarkıların isimleri ve listesi yukarıdaki gibidir. İlerleyen günlerde Ceza'nın yeni albümünde yer alan şarkıların sözlerine de buradan uçabilirsiniz.

ceza yeni albümü, ceza 215 yeni albüm şarkıları, ceza yeni şarkıları, 2015 ceza suspus albümü, ceza suspus albümü, ceza suspus albüm şarkıları, ceza suspus albümünde olan şarkılar, ceza suspus albüm şarkı isimleri, ceza yeni albümü 2015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder