Yasak Elma 64.bölüm özet. Zerrin yalıya döndü

Yıldız geri tepen Leyla entrikasını Ender'e haber verir. Emir'i konuşurken duyan Leyla; gitmekten vazgeçmiştir. Ender bir kez daha hamle yapmak izin biraz zaman geçmesi gerektiğini söyler ama kıza göz dağı vermeye çalışır. Şahika'dan güç ve akıl alan Leyla ise Ender'e diklenir. Yıldız kendi imkanlarıyla kocasıyla konuşup Leyla'yı yollamaya çalışır ama olmaz. Emir'in evine giden Yıldız orada işbirlikçileriyle konuşurken gelen Leyla ile restleşirler.

Halit baş edemediği kızı Lila'yı annesinin yanına Amerika'ya yollamaya karar verir. Lila da Erim de konuşur ama adam kararında ısrarcıdır. Ancak sonrasında şirket ve para ile de yardımı olacağını düşündüğü Zerrin'i oraya çağırır. Zerrin'in olayları öğrenmesi oldukça komik olur. Neyse ki anne; bu tarz olaylara alışıktır ve olumlu yaklaşır. Zerrin yalıya yerleşir

Şahika ise kendisini kontrol etmeye gelen Yiğit'e oscarlık performans sergiler ve onu her gece bir erkekle parti yapıp para verdiğine, sarhoş olduğuna inandırır. Yiğit gördüklerini babasına anlatınca Kaya; gözünün önünde durması için kardeşini eve getirir. Affetmemiştir ama Şahika her zamanki huzur kaçırıp laf sokmaları ile Ender'in canını sıkar. Ender'in yeni bir hedefi vardır: Evliliğini gerçeğe dönüştürmek ve evde kalarak Şahika'nın gitmesini sağlamak.

Ender Nadir'in hayatındaki kadını bulma planı yapar ve Caner'i bununla görevlendirir.

Yıldız Leyla'dan hemen kurtulmak ister ve bir plan yapar. Ender'e de anlattığı planı için yardım ister. Nadir ile adamın evinde görüşür ve yardımını ister. Leyla'nın bir sebepten onun evine gelmesini; Halit'in bunu görmesini; böylece kızı işten kovacağını düşünmektedir. Nadir kabul eder ve gerkli ayarlamayı yapıp Yıldız' a Leyla'nın o gece evine geleceğini söyler.

Yıldız Halit'i oraya götürür; o sırada Leyla Nadir'in evine girmek üzeredir. Ancak Leyla Halit'i arayıp bunu haber verir. Yıldız'ın planı suya düşmüştür ve bunun sebebi tekrar Nadir ile iş birliği yapan Şahika ve Yıldız'ın Halit'ten boşanmasını isteyen Nadir'dir. Leyla artık bu ikisiyle beraber çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder