Doğduğun Ev Kaderindir 4.bölüm özet. Zeynep ve Mehdi boşanıyor

Mehdi akşam yemeğe gittikleri Nermin hanımların evinde Zeynep'in odasında resimlere bakarken Faruk'la öpüştükleri fotoğrafı görür. Tam o sırada Zeynep de oraya gelir. Mehdi kimseye bunu söylemeden apar topar herkesi toplayıp eve döner. Evde eşyalarını toplayıp çıkar. Önce arkadaşıyla meyhanede dertleşir ardından tamirhanede yatar.

Zeynep; annesine olanları anlatır. Ardından kocasının ailesine olanları anlatıp özür diler. Sakine ortaya çıkan yalanla rahatlarının bozulacağını düşünüp panikler. Zeynep de Mehdi de o gece rahat uyuyamaz.
Arkadaşı Emine; sürekli Zeynep'i Faruk'a itmeye ve kendisini düşünmeye çalışır.

Celil ise akşam Faruk'a ulaşıp ona kartını verip Mehdi'ye karşı güç birliği yapmayı teklif eder,

Mehdi sabaha boşanmaya karar vermiş olarak uyanır. Zeynep de ona pohaça götürme bahanesiyle tamirhaneye gidip kocasından özür diler. Zeynep'in otobüse bindiğini gören Faruk kızın peşinden gider ve yurt dışına gitmeleri teklifini yapar. Mehdi'nin çırağı kız onları görüp dinler ve çekinerek Mehdi'ye anlatır.

Ardından inen Zeynep; Nermin annesi ile konuşmaya yalıya gider. Eve geldiğinde Sakine annesi yine duygu sömürüsü yapar. Mehdi eve gelip Zeynep'e boşanma protokolü verip anne babasına daire tuttuğunu söyleyip veda edip gider. Zeynep de arkasından çıkar ve imzaladığı kağıdı kocasına verir. Vedalaşıp ayrılırlar. Zeynep hava alanına Faruk'un yanına gider.

Tamirhaneye gelen polis ve sosyal hizmetler görevlileri çocuk işçi çalıştırmaktan Mehdi'nin tutuklandığını söyler. Kız ve oğlanı yurda götürmek üzere alırlar. Tamirhaneyi de mühürlerler


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder