Hekimoğlu 3.bölüm özet. Hastanede salgın var

Hastanede yeni doğan ve doğumhaneden yayılan bir salgın olduğunu fark eden Hekimoğlu hemen İpek ve Orhan'ı uyarır. Ancak poliklinik muayenesinden kaçmak için uydurduğu bir şey zannederler. Hekimoğlu bu sefer asistanlarıyla hasta bebek avına çıkar. İki tane ağır dört tane hafif hasta bebek bulunur. Hemen o kat tahliye edilir.

Ne olduğunu bilemedikleri hastalık için vakit kaybetmeden iki ağır hasta bebeğe iki antibiyotik tedavisi başlanır. Ancak bebekler iki antibiyotiği kaldıramayınca birinden birini öbüründen diğer antibiyotiği keserler. Yine de yararı olmayınca virüs araştırması için bebeklerden kan alırlar. Neden anlaşılınca tedavi için harekete geçip bebekleri kurtarırlar.

İpek bu arada her yerden tahlil alıp salgının kaynağını bulmaya çalışır ama işlerini bitiren Hekimoğlu kaynak olan görevliyi bulur.
Hekimoğlu poliklinikte bir kadının gebeliğini bulur. Çaktırmadan kadının iki sevgilisine babalık testi yaptırır. Kardeşine bakamayan bir gencin getirdiği bebeğin burnundan sürekli küçük oyuncaklar çıkarır. Orhan doktor onda bir kaç gece onda kalır. Hekimoğlu verdiği tepkilerden asistanı Zeynep'in bebeğini kaybettiğini anlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder