Başkasının Whatsapp Mesajlarını Okuma



Başkasının Whatsapp Mesajlarını Okuma Yolları
Herkesin çevrimiçi mesajlaşma uygulaması Whatsapp’i kullanması artık son derece normalken, Whatsapp ile ilgili artık başka uygulamalar da gündemde. Bu uygulamalarla, silinmiş mesajları geri getirmek, kişinin ne zaman çevrimiçi olup olmadığını takip edebilmek ve başkasının Whatsapp mesajlarını okuma da mümkün. Başkalarının Whatsapp mesajlarını okumak isteyenler içinse, belli yöntemler mevcut. İnternet siteleri veya başka programların kurulumunu da içeren bu yöntemler son zamanlarda sıklıkla kullanılıyor.
1. İnternet sitesi üzerinden
Bilgisayarınızdan, web.whatsapp.com adresine gidip ekranda bulunan kodu Whatsapp mesajlarını okumak istediğiniz telefondan tarattığınızda başkasının Whatsapp mesajlarını okuma için mesaj ekranı internet sitesi olarak açılır. Siz de dilediğiniz kişinin telefonunu, ondan rıza alarak bu şekilde bilgisayarınıza yükleyebilir, mesajları okuyabilirsiniz. Bu yöntem aynı zamanda internet üzerinden Whatsapp’e bağlanmayı sağladığı için bu şekilde mesajlara yanıt verebilirsiniz de. Telefon üzerinden veya bilgisayardan bağlantı kesilebilir bu durumda ekranınıza düşen Whatsapp görüntüsü de gider.
2. Mesaj okuma programları
IOS ve Android sistemlerinde mevcut olan ve başkasının Whatsapp mesajlarını okuma sağlayan programlar da mevcuttur. Bazıları gizli olup, Whatsapp casusluğu olarak anılsa da bazıları diğer kişinin telefonundan onaylanarak kullanılır. Bu uygulamaların ücretli ve ücretsiz olanları da vardır. mSpy, spyEra, Flexispy gibi programlar ücretlidir anca MAC Spoofing ücretsizdir. MAC Spoofing uygulamayı telefonunuza indirdiğinizde, bir seferlik Whatsapp uygulamasını silmeyi ve mesajlarını okuyacağınız telefonun kendine özgü medya kontrol bilgisini uygulamaya girmeyi gerektirir. Son olarak da hedef telefona gönderilen onay mesajının onaylanmasın ile telefon izlenmeye başlanabilir.
3. Yedeklenen mesajları kullanarak
Whatsapp internet üzerinden kullanılan çevrimiçi bir mesajlaşma uygulaması olduğu için sohbet yedeklerini internet üzerinde saklar. Eğer mesajlarını okunmak istenen kişi Whatsapp’ini Gmail’de kaydediyorsa, bu kişinin Gmail bilgilerini alınarak, mesajlara ulaşılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder